моћна длакава стрвина
Legenda
- Poruka
- 63.597
Шалим се, ни он у себе не верује.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dabl dabl štosa sa dobrim procentima i trojkama.Драфтовала Вучевића чисто ради штоса, хехе.
Толико сам кул екипу направила сада и знам да вечерас не могу ово да поновим и зато лог аут сада да се не нервирам хДDabl dabl štosa sa dobrim procentima i trojkama.
Najgore mi je što se neću nervirati prve 3-4 runde, jer koga god da mi uzmete, imam kakvu takvu izmjenu u glavi.
Ali kasnije runde, kada ode neko od mojih favorita...tu kreće stres.
Cijela ekipa, kad smo već kod toga.Dobar je, dobro je igro u mehuru.
Dabl dabl štosa sa dobrim procentima i trojkama.
Najgore mi je što se neću nervirati prve 3-4 runde, jer koga god da mi uzmete, imam kakvu takvu izmjenu u glavi.
Ali kasnije runde, kada ode neko od mojih favorita...tu kreće stres.
Kad će se znati raspored biranja?Meni je bitno prvih 7-8 rundi, tu pravim kostur tima. Posle toga, ako me nešto ukenja - ukenja. Ionako će biti dosta promena tokom sezone, uvek bude.
Kad će se znati raspored biranja?
Polako počinjem da se nadam da ću biti 10-12Kad se otvori soba, pola sata pred draft.

Ја, вечерас кад неко драфтује Хардена:Pa dobro tab jbt nisam vezan za kolica...
Više će biti ovako:
![]()

Ako ste za kompom, možete da editujete ceo taj difolt jahuov rang. Dođete mišem na draft i odaberete ovo pre-draft rankings
Pogledajte prilog 820390
Onda kliknete na veliko plavo dugme Edit my pre-draft player rankings i otvoriće vam se ovo
Pogledajte prilog 820394
Levo je kolona gde stavljate igrače koje nećete uopšte da vam komp draftuje, desno lista koje biste preferirali. Da biste prebacili igrača u levu kolonu, kliknete na crvenu strelicu pored njegovog imena u ovoj središnjoj koloni sa difolt rangom, a za desnu kolonu kliknete zelenu. Onda u ovoj desnoj koloni možete da menjate njihov redosled sa ovim strelicama pored ovog gde piše "preferred players", kad završite kliknete na Save changes i to je to.
Kul je ovo opcija, al ja nisam nikad koristio, nisam imao strpljenja da se zajebavam sa tim.

kakvu listu..ono da ga stavim u favorite?

Не, заправо имам у малом прсту. :мистергрин:strki garat ima to na papiru napisano rukom![]()