Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dabl dabl štosa sa dobrim procentima i trojkama.

Najgore mi je što se neću nervirati prve 3-4 runde, jer koga god da mi uzmete, imam kakvu takvu izmjenu u glavi.

Ali kasnije runde, kada ode neko od mojih favorita...tu kreće stres.
Толико сам кул екипу направила сада и знам да вечерас не могу ово да поновим и зато лог аут сада да се не нервирам хД

Sinoć sanjam Mitchell Robinson i ja u nikšićkoj kafani "Догодине у Призрену", zajebavamo se i sve to, i u sred opuštene priče kaže mi lik A reci mi, je li realno da ti neću biti pik prve runde?
Ja se skenjam, hoću nešto da kažem ali glasa nemam i sve mi neka slika treperi pred očima.
IMG_20201219_160452.jpg

Tu se i probudih, sav u znoju.

Dabl dabl štosa sa dobrim procentima i trojkama.

Najgore mi je što se neću nervirati prve 3-4 runde, jer koga god da mi uzmete, imam kakvu takvu izmjenu u glavi.

Ali kasnije runde, kada ode neko od mojih favorita...tu kreće stres.

Meni je bitno prvih 7-8 rundi, tu pravim kostur tima. Posle toga, ako me nešto ukenja - ukenja. Ionako će biti dosta promena tokom sezone, uvek bude.

Ako ste za kompom, možete da editujete ceo taj difolt jahuov rang. Dođete mišem na draft i odaberete ovo pre-draft rankings

Pogledajte prilog 820390

Onda kliknete na veliko plavo dugme Edit my pre-draft player rankings i otvoriće vam se ovo

Pogledajte prilog 820394

Levo je kolona gde stavljate igrače koje nećete uopšte da vam komp draftuje, desno lista koje biste preferirali. Da biste prebacili igrača u levu kolonu, kliknete na crvenu strelicu pored njegovog imena u ovoj središnjoj koloni sa difolt rangom, a za desnu kolonu kliknete zelenu. Onda u ovoj desnoj koloni možete da menjate njihov redosled sa ovim strelicama pored ovog gde piše "preferred players", kad završite kliknete na Save changes i to je to.

Kul je ovo opcija, al ja nisam nikad koristio, nisam imao strpljenja da se zajebavam sa tim.

Samo još jedan dodatak ovome, ako je neko pravio svoju listu... sad sam proveravao kako to radi, nisam nikad koristio jbg.

Pre nego što uđete u samu draft sobu, bićete u ovom draft lobiju, ko je radio mok draft video je... i u njemu morate podesiti u ovom padajućem meniju umesto "yahoo recommended" svoju listu, zvaće se prema imenu lige.

Bez naslova.png

Jao da, pre 10 godina kad sam prvi put igrao ovo sam u nekoj svesci pisao sve petorke i najbolje rezerve timova i onda gledao statistiku na basketball reference i rangirao ih po pozicijama... najbolji kečevi, najbolje dvojke, najbolje trojke...

Onda sam skontao da u draft sobi bukvalno sve to piše i da ima dovoljno vremena za sve. Oću da draftujem nekog na pozicji SF recimo, dok drugi biraju ja u listi čekiram da mi prikaže samo igrače sa SF oznakom i onda gledam rang, gledam statistiku, procesuiram to i kontam "ok, ovaj je prvi izbor, ovaj je drugi..."

Otad se ne pripremam za ništa, boli me rac. Tri puta sam bio prvak u toj ligi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back