Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se tiče korone, ja sam povrećao broj IL mesta na 2, jer sam pročitao negde da je Jahuu omogućio da se igrači sa virusom označe kao povređeni i time dozvolio da se stave na IL mesto. Ako to ne bude slučaj, smanjiću ponovo na 1.

Pričao sam ovo, a i videćete kad počnemo... povređeni igrači će imati oznake GTD, O, INJ ili OFS. Igrači oznakom INJ ili OFS mogu da se stave na IL mesto.

Uses the IL roster position:
  • Eligible designations - Injured (INJ) or Out For Season (OFS).
  • Ineligible designations - Out (O) or Game Time Decision (GTD).
These statuses are determined by our data provider and are defined as:
  • O - Projected to miss less than 7 days.
  • INJ - Projected to miss 7+ days due to injury.
  • OFS - Projected to miss the rest of the NBA season.
  • GTD - May or may not play, determined prior to the game's tip-off.
https://help.yahoo.com/kb/fantasy-b...ve-players-yahoo-fantasy-sports-sln28136.html

E ovo me zanima... Kako misliš u toku nedjelje? Zar ne biram 11 igrača za to i to kolo, pa tek za sledeće mogu da radim izmjene?
Ili si na to i mislio...

Ne, možeš na dnevnom nivou da menjaš postavu, jer utakmice se igraju svaki dan. Ali ono, praksa je da namestiš ekipu unapred za sledeću nedelju, a onda ako treba nešto promeniš... kad dovedeš novog igrača i to.

Ne, možeš na dnevnom nivou da menjaš postavu, jer utakmice se igraju svaki dan. Ali ono, praksa je da namestiš ekipu unapred za sledeću nedelju, a onda ako treba nešto promeniš... kad dovedeš novog igrača i to.
Pa to je već onda svakodnevna rotacija, zar ne?
Jer ako mi neko iz prvih 11 ne igra to veče, naravno da ću ubaciti nekog sa klupe, ko igra tu noć?

Pa to je već onda svakodnevna rotacija, zar ne?
Jer ako mi neko iz prvih 11 ne igra to veče, naravno da ću ubaciti nekog sa klupe, ko igra tu noć?

Pa da, ali ti ćeš znati unapred ko kad igra. Vidiš ovu slliku što sam kačio na prvoj strani...

matchup.png

Gore iznad mog imena tima piše Week 1 i onda u nastavku dani - Tue Dec 22, Wed Dec 23... do kraja nedelje Sun Dec 27. Ti ćeš tako npr. u ponedeljak moći da klikneš na svaki od tih dana i vidiš ko ti kad igra u ponedeljak, utorak, sredu... i ko ne igra, pa shodno tome namestiš ekipu za svaki od tih dana unapred.

Kada klikneš na Week 1, možeš da odabereš poslednju nedelju sezone i vidiš ko ti igra tad i u koji dan i koje vreme. I moći ćeš da namestiš postavu i za poslednju nedelju sezone, već u nedelju 20. decembra.

Ima sad i ona opcija "Start active players" mislim da se zove, to ranije nije bilo... kad klikneš na to, kompjuter sam automatski za tebe obavi to nameštanje za narednu nedelju, ne moraš ti da klikćeš na svaki dan ponasob i ubacuješ i izbacuješ igrače sa klupe.

Dal da namestim da prvih 8 ulazi u plejof, ako nas ima 12?

Argument za - klasični plejof, prvi protiv osmog itd... niko ne kulira prvu rundu.

Argument protiv - Veća konkurencija tokom regularnog dela, ravnomerno raspoređen broj onih koji ulaze u plejof i koji ispadaju...

Ja sam nocas, kazi rano jutros, uradio jedan mock i ukazao mi se problem. Na trenutak mi zabagovala konekcija i naravno odmah sam ispao sa servera, na polovini drafta.

Tako da, cini mi se nije lose da se odmah napuni lista zelja po redu, za svaki slucaj. Pretpostavljam da u tom slucaju ide autodraft @stugots

Ja sam nocas, kazi rano jutros, uradio jedan mock i ukazao mi se problem. Na trenutak mi zabagovala konekcija i naravno odmah sam ispao sa servera, na polovini drafta.

Tako da, cini mi se nije lose da se odmah napuni lista zelja po redu, za svaki slucaj. Pretpostavljam da u tom slucaju ide autodraft @stugots

Da, mislim da sam pominjao to, između ostalog zato i postoji ona "my queue" lista sa desne strane. Ako vam slučajno zabaguje net i ne budete tu kad je vreme za vaš pik, kompjuter će vam sam odabrati prvog igrača kojeg ste stavili u my queue listu, ako je slobodan. Ako nemate nikoga u toj listi, odabraće vam najbolje rangiranog igrača prema onom jahuovom difolt rangu.

Nadam se da niko neće imati problema sa netom, al to je redovna pojava jbg. Meni je baš prošle godine net pukao pred drugu rundu i komp mi je iz liste odabrao Porzingisa, kojeg sam stavio tu planirajući da ga ćapim rundu kasnije lol.

sad sam odigrao jedan 5 minuta
znaci samo izaberem i kliknem gore draft..nista strasno.
samo me zanima..jel to moram da biram po razlicitim pozcijama? ne mogu da naibijem recimo 5 centara ili 5 plejova?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back