stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Nazalost, Smarti ove godine nema bas toliko vremena a znam da ovo zatrazuje da stalno menjas tim kad ti koji igrac igra i tako dalje.
Nemam stvarno vremena za to a ne bih da za dzabe sedim tu kao drvena marija i da kradem Bogu dane.
Izvini ali hvala na pozivu i tome sto si me se setio.
Btw, isto tako svaka cast na tutorijalima i objasnjenju kako se igra Fantazi![]()
Ali ovo stvarno ne uzima previše vremena ljudi, ako vas to plaši stvarno i ako vam nije samo izgovor, odmah to da vam kažem. Čak i kada nameštate tim svakog dana, bukvalno vam je potrebno za to samo minut.
Ja npr. ekipu nameštam uvek krajem sedmice, npr. u nedelju i podesim igrače za sledeću sedmicu. Tako da ako ne uđem nekoliko dana na fantasi ništa ne izgubim. U međuvremenu, pratim NBA kao što i uobičajeno pratim, pogledam koju utakmicu, vidim rezultate, pročitam vesti ko je trejdovan, ko je povređen... i ako se nešto desi, npr. povredi mi se neki igrač, uđem i zamenim ga sa nekim slobodnim agentom. Ili primetim da neko ko je slobodan igra dobro, uđem i dovedem ga u ekipu. To je čak i prikazano na fantasiju u vidu trendinga igrača, pokazaću vam gde to možete da vidite kad napravimo ligu. Dovoljno je da pratite to i bićete u toku sa tim koji slobodni igrači su aktuelni i igraju dobro.
Postoji i aplikacija za telefon, tako da kad god ste negde i smarate se u nekom trenutku, možete da otvorite aplikaciju i vidite šta ima, šta je novo.