Fantasy NBA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam navijao za tampu :tongue2:

i verujem da osvajaju ove godine

mahoms jeste loodak i nenormalan igrac..ali jos je zelen za brata brejdija
tako je i brejdi nu 50. superbolu izgubio od pejtona meninga

aaron vazi za jednog od najboljih kvoterbekova ali po momm isljenju on nije kalibar za velike rezultate..ima samo jedan prsten i to odavno..slicno kao i big ben ili recimo toni romo sto je bio..

mahoms je klasa brejdija i verovatno ce biti i veci od njega ako ga povrede ne shebu jer je dosta mek..
 
@stugots, druže komesare, čestitam na (n)ovom uzimanju skalpa :/ nema ljutnje, sve za partiju – partija ni za šta, važno da se u glavnom štabu slavi, ne želimo da naš fantasy founding father grca u porazima, to nikako. hvala ti, pobedniče, za utehu što sam – za razliku od nekih, khm, khm – barem izbegao „metlanje“.

ipak, u svoju odbranu moram da napomenem: samo 4 trojke, 8 skokova i 9 asistencija manje, a ni fg% mi nije bio za bacanje... iskreno, legao sam sinoć u nadi da ću te u nekoj od ovih kategorija ipak nadigrati i makar biti dostojan u svom porazu, no nije mi se dalo.

kad malo bolje pogledam ove brojke, rekao bih da mi tačno nedostaje covingtonov učinak, ali nažalost nekog covingtona iz prethodnih sezona, koji neće šutirati iz igre 1/7 ili, štajaznam, 1/13, i koji će da uposli svoje vitke nožice za još neki skok.

Hvala hvala, i ja sam mislio da će biti tesniji rezultat.

Osvetiće te sada imenjak, biću bez Bukera možda cele nedelje, a i Rasel mi je nešto sad kao povređen. :/
 
Možeš videti stats corection kako će biti, ne znam zašto čuvaju tek za kraj nedelje da se uračuna, mslm da kad smo i mi igrali da je bilo oko ukradenih nešto, tipa tvom đubretu se skidala jedna a dodavala grinu koji je bio kod mene, a ti se još nadao da mož stigneš u toj kat :)

Da, ovo sam zaboravio da vam napomenem... ima ta opcija na sajtu, mislim ne i aplikaciji, da se vide ispravke statistike. Kliknete na Players i onda će vam ponuditi gore "Stat corrections". Svakog ponedeljka se eventualne greške koje su ostale u statistici od prethodne nedelje ispravljaju. To se mislim najčešće dešava kada NBA u svojoj zvaničnoj statistici pogreši, zapisnički sto ne zna kome da dodeli ukradenu loptu ili skok u toku utakmice, pa onda pogreši i dodeli igraču kojem ne bi trebalo. Kasnije se statistika koriguje i onda ove fantazi platforme shodno tome ispravljaju rezultat. Nekad će se statistika korigovati dosta kasnije, ali Jahu neće uzeti u obzir te zakasnele ispravke, samo one koje stignu u toku nedelje. Kada kliknete na "stat corrections", te koje se ne računaju su označene crvenom bojom, a one koje se računaju crnom.

Da, nekad ovo zna da utiče na rezultat, sećam se jednog finala koje sam dobio u drugoj ligi, bilo je 6:4 za mene, ali bukvalno je razlika bila u jednoj ukradenoj lopti. Da je bilo 5:5, izgubio bih, jer je protivnik imao bolji skor u međusobnom duelu tokom sezone. I u ponedeljak ujutru svi meni čestitaju i to, a ja ne smem da primim čestitke, čekam da vidim i korekcije da budem siguran lol.
 
U redu krofnice preljepotice, ja sam govorio o krofni Nikoli
Па не може, колективни имунитет, ми смо екипа.
Знаш како читамо мисли једни другима, у суботу ја бенчујем тројицу, после 20 мин добијам обавештења да су та тројица оут.
 
meni se @stugots izvukao prvu sa 9:0, drugu planiram da ga deklasiram sa 5:5
c208f875e53813b54dce64f3a9d3be75_crop_exact.jpg
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top