Fantasticna oruzja nasih predaka.

Slusam na TV da je na mestima gde su pronadjeni ostaci biblijskih gradova Sodome i Gomore (na obalama Mrtvog mora) i dan danas radijacija 10 X veca nego na drugim obalama od ovog mora.

Svi zidovi koji su kruzno opasivali ove gradove su se srusili su se PREMA CENTRU sto nema nikavo logicno objasnjenje.

Tip eksplozije u kojoj udarni talas dolazi u koncentricnom krugu i suzava se prema centru - danas je nepoznat je nepoznat...

STA je onda bilo to sto je eksplodiralo i unistilo Sodomu i Gomoru?
:think:

vanzemaljci bacili nuklearnu bombu. :think:

Ima nesto....

Vanzemaljci su UKRSTANJEM njihove vrste sa zivotinjama sa Zemlje pravili HIBRIDA...

Prvi rezultati nisu ih zadovoljili.....Pa su ih unistili...

Spasli su samo one jedinke koje su ih zadovoljavale (Lotovu familiju).

Kada citas taj deo Biblije, jasno ti je da se radi o vanzemaljcima jer su i Bog i andjeli sasvim MATERIJALNO prikazani.

Oni su rekli porodici da se nikako ne okrece i da ne gleda iza sebe, samo da nastave dalje. Ali Lotova zena se u jednom trenutku okrenula i prica kaze da se pretvorila u statuu. A zna se kad je nuklearna eksplozija da se uvek govori da se ne gleda u eksploziju jer mozes da oslepis.

Dosat prica iz Biblije kad se cita pazljivo, moze da se vidi veza izmedju ljudi iz svemira koji su nas posetili, samo sto to nasi preci nisu znali da objasne, pa su mislili da su to bozanska bica.

Oni su rekli porodici da se nikako ne okrece i da ne gleda iza sebe, samo da nastave dalje. Ali Lotova zena se u jednom trenutku okrenula i prica kaze da se pretvorila u statuu. A zna se kad je nuklearna eksplozija da se uvek govori da se ne gleda u eksploziju jer mozes da oslepis.

Dosat prica iz Biblije kad se cita pazljivo, moze da se vidi veza izmedju ljudi iz svemira koji su nas posetili, samo sto to nasi preci nisu znali da objasne, pa su mislili da su to bozanska bica.

ne samo to....

Andjeli su se citavo vreme DOGOVARALI sa Bogom....

Bog je rekao da ce u svitanje (u 6 sati ujutro) unistiti gradove i da m oraju da izadju ranije...

Lotova familija je trebala RANIJE da napusti grad i ode na sigurnu udaljenost....

Medjutim, u zadnji cas stari Lot se predosmislio i nije hteo da ide!

Tada su se andjeli uznemirili, uhvatili ga svaki za po jednu ruku i prakticno ga VUKLI na silu.

http://3.***************/_XUAOUBdsH54/TDCqjSp_5MI/AAAAAAAAAds/lIIO-fiUYjU/s1600/DOS+%C3%81NGELES+VISITAN+A+LOT.jpg

Dobili su nalog da se ne smu okretati....(Isti nalog je dobila i posada aviona ENOLA GAY koji je bacio prvu atomsku bombu na Hirosimu!)

Ali, zena se okrenula i oslepela (zaledila se)....

Tako da je ostao samo stari Lot sa dve kceri....

Poslednja izmena:
Ima nesto....

Vanzemaljci su UKRSTANJEM njihove vrste sa zivotinjama sa Zemlje pravili HIBRIDA...

Prvi rezultati nisu ih zadovoljili.....Pa su ih unistili...

Spasli su samo one jedinke koje su ih zadovoljavale (Lotovu familiju).

Kada citas taj deo Biblije, jasno ti je da se radi o vanzemaljcima jer su i Bog i andjeli sasvim MATERIJALNO prikazani.
hmmm :think: jel to znaci da su Lot i njegova familija njihovi hibridi? I samim tim i njihovi potomci?

Neke stvari su nam nepoznate dok se ne pojavi neko i pokaze nam sta se stvarno desava, desilo ili ce se desiti.

Sto nauka sada nema objasnjenje nije dokaz da nema naucnog objasnjenja, prirodnog ili bilo kakvog drugog. Mozda ono sto je nama danas nepoznato nasoj deci bude sasvim normalno.

Npr mozda je na tom mesto doslo do stvaranja mikro crne rupe. Povukla zudove ka unutrasnjosti, zena mozda nije bila na brodu ( iako tako kazu ) vec mozda dovoljno blizu da je dilatacija vremena "zamrzne" u ocima posmatraca... Lupam, al nije da nema logike :)

Ovaj video je dobar primer da ono sto mi opazamo nije uvek onako kako se zaista i desava u prirodi.

Dundalk - tvdjava istopljena do temelja !

Nan madol - svedočanstvo kolosalne energije koja se tu upotrebila !

Sete citades - avetinjski predeo bazaltne pustinje, u kojoj je do temelja sravnjen grad bogova !

Sodoma i Gomora - svedočanstvo nuklearnog udesa !

Jerihon II - jedan od sedam slojeva, sravnjen kolosalnom energijom još neidentifikovane vatre !

Troja IV - četvrti sloj grada star 1.000 godina, pre Odiseja, bukvalno zbrisan iz povesti !

Šurupak - spaljen i zagonetno mrtav, 3.000 godina pre Hrista !

Mohendžo Daro IV - grad koji je doslovno sravnjen nuklearnom energijom, što je naučno utvrđena činjenica !

Navešćemo još neka oružja iz indijske mitologije:

Mauzola parva - gigantski vesnik smrti !

Darpana - oružje koje sasušuje !

Moha - oružje koje izaziva gubitak svesti i masovnu amneziju !

Šatagni - oružje koje stoput ubija !

Varšana - oružje koje izaziva iluminacije po neprijatelju !

kao sto vec rekoh Sodoma i Gomora su metafora....ljudi ne mozete biti takvi bukvalci....ta metafora predstavlja simbolicnu pobedu vere,Boga i ostalih dobrih stvari koje treba da nas cine ljudima nad zlom,primitivizmom,pokvarenoscu i ostalim problemima drustva u celini

kao sto vec rekoh Sodoma i Gomora su metafora....ljudi ne mozete biti takvi bukvalci....ta metafora predstavlja simbolicnu pobedu vere,Boga i ostalih dobrih stvari koje treba da nas cine ljudima nad zlom,primitivizmom,pokvarenoscu i ostalim problemima drustva u celini

Sodoma i Gomora nisu metafora vec gradovi koji su sasvim sigurno postojali.

Postoje njihove rusevine.

Sodoma i Gomora nisu metafora vec gradovi koji su sasvim sigurno postojali.
Postoje njihove rusevine.

Postoji poznato utvrdjenje, zvano Masada, na brdu blizu juznog dela Mrtvog mora, u Izraelu. Godine 70. nase ere to utvrdjenje je bilo posledna linija odbrane jevrejskih pobunjenika protiv rimske okupacije. Vrlo je interesantan pogled sa platoa Masada. Deo tog podrucja, povrsine oko 3 x 2 km, oznacen je crvenom bojom (vidi sliku). To podrucje se veoma razlikuje od okolnog regiona po svom izgledu i tipu stena.
http://www.cps.org.rs/Sodom/sodom.htm

Упутно је прочитатаи цели текст са овог линка. Има интересантних ствари.

Da li mi uopste znamo nasu proslost?
Ljudi iz senke su ubacili toliko lazi i dezinformacija da malte ne ne znamo ni kako se zovemo.
Da li su se nekada u davnoj prošlosti zemlje i čovečanstva koristila neka fantastična oružja, koja ni dan danas nisu identifikovana, pitanje je istorije mnogih isčezlih civilizacija, čiji mitovi, legende, pa i sami zapisi govore u prilog ovoj hipotezi.Tragovi takvih sukoba i uništenja sreću se nebrojeno puta u istoriji ljudske rase, a sami zemljini slojevi još i danas čuvaju svedočanstva takvog strahovitog razaranja, koja arheološki do danas nisu objašnjena.
U velikim indijskim spevovima 'Ramajani' i 'Mahabharati' sreču se izveštaji o čudovišnim oružjima i ratovima koje su vodile mitske i povesne ličnosti starog doba.To božansko oružje jeste u hronikama povest koja se nimalo ne razlikuje od današnjih dostignuća u oblasti tehnološkog oružja, s obzirom na gotovo savremene opise u kojima se prepoznaju laseri, nuklearna oružja i druga tehnička čuda.

Navešću sada primere delovanja fantastičnih oružja na istorijsku stvarnost
Dundalk - tvdjava istopljena do temelja !
Nan madol - svedočanstvo kolosalne energije koja se tu upotrebila !
Sete citades - avetinjski predeo bazaltne pustinje, u kojoj je do temelja sravnjen grad bogova !
Sodoma i Gomora - svedočanstvo nuklearnog udesa !
Jerihon II - jedan od sedam slojeva, sravnjen kolosalnom energijom još neidentifikovane vatre !
Troja IV - četvrti sloj grada star 1.000 godina, pre Odiseja, bukvalno zbrisan iz povesti !
Šurupak - spaljen i zagonetno mrtav, 3.000 godina pre Hrista !
Mohendžo Daro IV - grad koji je doslovno sravnjen nuklearnom energijom, što je naučno utvrđena činjenica !

Na slici je Mahendo Daro,dokazano unisten nuklearnom energijom pre cak 5000
godina.
Kako objasnjavate ovakve stvari?
Neolitski covek sigurno nije posedovao atomsku bombu,a ipak je grad spaljen ogromnom temperaturom do temelja,da je meteor ostavio bi krater ali ne:eek:.

Svojevrsna sprava za prenos govora ili prenosnik Bozijih misli?

"I metni na naprsnik sudski Urim i Tumim, da bude na srcu Aronu kad ulazi pred Gospoda, i Aron će nositi sud sinova Izrailjevih na srcu svom pred Gospodom vazda."

"I upita Saul Gospoda, ali mu Gospod ne odgovori ni u snu ni preko Urima, ni preko proroka."

Andjeli su ze zenili sa Zemljankama

"A kad se ljudi počeše množiti na zemlji, i kćeri im se narodiše.

Videći sinovi Božji kćeri čovečije kako su lepe uzimaše ih za žene koje hteše." (Iz Knjige Stvaranja)

Andjeli su na Zemlji imali svoje (vojne) logore
" A Jakov otide svojim putem; i sretoše ga anđeli Božiji;

" A kad ih ugleda Jakov, reče: Ovo je logor Božji. I prozva ono mesto Mahanaim." (Iz Knjige Stvaranja)

Andjeli sa oruzjem
"Potom povika glasno, te čuh, i reče: Pristupite koji ste poslani na grad svaki s oružjem svojim smrtnim u ruci.

I gle, šest ljudi dođe do visokih vrata, koja gledaju na sever, svaki sa svojim oružjem smrtnim u ruci, i među njima beše jedan čovek obučen u platno s opravom pisarskom uz bedricu; i došavši stadoše kod oltara bronzanog.

A slava Boga Izrailjevog podiže se s heruvima, na kojima beše, na prag od doma, i viknu čoveka obučenog u platno koji imaše uz bedricu opravu pisarsku.

I reče mu Gospod: Prođi posred grada, posred Jerusalima, i zabeleži belegom čela onim ljudima koji uzdišu i koji ridaju radi svih gadova što se čine usred njega.

A drugima reče i čuh: Prođite za njim po gradu, i pobijte, neka ne žali oko vaše niti se smilujte;

Starce i mladiće, i devojke i decu i žene pobijte da se istrebe; ali na kome god bude znak, k njemu ne pristupajte; i počnite od moje svetinje. I počeše od moje svetinje. I počeše od starešina što behu pred domom.

I reče im: Oskvrnite dom, i napunite tremove pobijenih; idite. I izašavši stadoše ubijati." (Iz knjige proroka Jezekilja)

Zasto se o tome cuti? Cuti se zato jer ni politicari ni vladike ne vole da ljudi povjeruju da su andjeli vojske drugih svijetova. Evo jedan biblijski izvjestaj njihovog medjusobnog sukoba:

Treće godine Kira, cara persijskog, objavi se reč Danilu, koji se zvaše Valtasar; i reč beše istinita i o velikim stvarima; i razabra reč i razume utvaru.

U to vreme ja Danilo bejah u žalosti tri nedelje dana.

Jela ugodna ne jedoh, ni meso ni vino ne uđe u moja usta, niti se namazah uljem dok se ne navršiše tri nedelje dana.
A dvadeset četvrtog dana prvog meseca bejah na bregu velike reke Hidekela.

I podigoh oči svoje i videh, a to jedan čovek obučen u platno, i pojas beše oko njega od čistog zlata iz Ufaza;

A telo mu beše kao hrisolit, i lice mu kao munja, a oči mu kao lučevi zapaljeni, a ruke i noge kao bronza uglađena, a glas od reči njegovih kao glas mnogog ljudstva.

I ja Danilo sam videh utvaru, a ljudi što behu sa mnom ne videše je, ali ih popade strah velik, te pobegoše i sakriše se.

I ostah sam i videh tu veliku utvaru, i ne osta snage u meni, i lepota mi se nagrdi, i ne imah snage.

I čuh glas od reči njegovih, i kad čuh glas od reči njegovih, izvan sebe padoh ničice licem na zemlju.

I gle, ruka me se dotače i podiže me na kolena moja i na dlanove moje.

I reče mi: Danilo, mili čoveče! Slušaj reči koje ću ti kazati, i stani pravo, jer sam sada poslan k tebi. I kad mi reče tu reč, ustah drhćući.

I reče mi: Ne boj se, Danilo, jer prvog dana kad si upravio srce svoje da razumevaš i da mučiš sebe pred Bogom svojim, uslišene biše reči tvoje, i ja dođoh tvojih reči radi.

Ali knez carstva persijskog staja mi nasuprot dvadeset i jedan dan; ali, gle, Mihailo jedan od prvih knezova dođe mi u pomoć; tako ja ostah onde kod careva persijskih.

I dođoh da ti kažem šta će biti tvom narodu posle; jer će još biti utvara za te dane.

I kad mi govoraše tako, oborih oči svoje na zemlju i zanemeh.

I gle, kao čovek dotače se usana mojih, i otvorih usta svoja, i progovorih i rekoh onom koji stajaše prema meni: Gospodaru moj, od ove utvare navališe moji bolovi na mene i nema snage u meni.

A kako može sluga mog gospodara govoriti s gospodarem mojim? Jer od ovog časa u meni nesta snage i ni dihanje ne osta u meni.

Tada onaj što beše kao čovek opet me se dotače i ohrabri me.

I reče: Ne boj se, mili čoveče; mir da ti je! Ohrabri se, ohrabri se. I dokle mi govoraše, ohrabrih se i rekoh: Neka govori gospodar moj, jer si me ohrabrio.

A on reče: Znaš li zašto sam došao k tebi? A sada ću se vratiti da vojujem na kneza persijskog; potom ću otići, i gle, doći će knez grčki.

Ali ću ti kazati šta je napisano u knjizi istinitoj. Nema nikoga da junački radi sa mnom u tom osim Mihaila, kneza vašeg." (Iz Knjige proroka Davida)

Iz ovog se vidi da je ondasnja Persija imala nad sobom andjela kao vladara (kneza) i da je vodio bitku sa ovim andjelom koji prica sa prorokom Danilom.

E, sad je pitanje na koji nacin je taj persijski knez andjeo upravljao Persijom? Vjerovatno nekom sugestijom preko ondasnjeg cara Persije i preko ljudi iz carevog okruzenja.

Knez grcki je bio neko od Grckih bozanstava koje je kasnije vodilo Aleksandra Makedonskog na Persiju. Mozda Apolon?

Tako je i danas: jedan andjeo osvaja sve druge andjele i njihove drzave i narode potcinjava sebi, te preko globalizma pravi novi svjetski poredak sa jednom vladom i jednom (njegovom) religijom. Nije iskljuceno da ce mu se neki slican po snazi zestoko suprotstaviti i to moze biti III svj. rat.

Poslednja izmena:

Back