Fantastičan uspeh Srbije! Obraćanje predsednika Vučića povodom EXPO2027

Mozda ce vam biti interesantno da su vlasnici zemlje u Surcinu ,najveih parcela Hrvati koji su bili istrajni i nisu se odselili ,ima ih par stotina od nekada i hiljadu . Sto kazu upala im kasika u med. Ima I onih starosedelaca Srba Sremaca koji su isto gazde. Skoro je prodata parcela od 1 ha za milion i po evra gde su izgradili parking za aerodrom. Ovo gde grade Expo i nacionalni stadion je drzavno vlasnistvo bivsi agrokombinat 7 juli iz Jakova. Taj deo je nekada bila mocvara ali je Tito odradio nasip za desetku . Aerodrom se nalazi na lesnoj zaravni ,daleko od poplava ,zemljotresa i sl. To je Gornji Srem a Expo ce biti u Donjem ,razlika je u nekih 30 m. visinske razlike
Živio Tito, živio Vučić!!!!!

Pa upravo to, svjeza i drukcija perspektiva.
Uvijek je onaj koji stoji sa strane u stanju vidjeti cjelokupnu sliku, a danasnja Republika Srbija skoro pa je bozje djelo.
Jer je na čelu Aleksandar Vučić kojeg je Bog prosvijetlio, ili ga dotakla božja ruka kako je rekla ona zastupnica🤔🤔

Jos da dobijemo Mundijal i Olimpijadu, sredice to predsednik uveren sam.
То неће средити председник, то ће средити човек - сенка, неко ко бди док ми спавамо, неко ко пожртвовано открива недокучиве тајне из мрачних дубина тајних служби и тајних друштава - Љубан Каран.

Momci treba da castim ,moja kuca se nalazi izmedju aerodroma i nac.stadiona/expo centra. Cenim da sam ovom odlukom dobio povecanje vrednosti kuce i 15ari placa za nekih 50 000evra.Sad nece biti kilavljenja jer je rok kratak do maja 27 a tamo nema nista ,prazno polje. Mislim da od aerodroma do expo centra ima oko5-6km
Na kanalizaciju ne računaj ni sad.

Back