Фантастичан успех СНС у Старој Пазови!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha::hahaha::rotf::rotf:...e moj kolmunisto Pravde (sinoc sam bas postavio tvoj "fantastican tekst" iz Pravde),a sta ono bi kada su bili izbori za savet mesnih zajednica u Veterniku..pukli ste kao bas,razbili su vas kao beba zvecku ovi iz DS i SPO...e onda je bilo "ma nismo se dobro spremili,imali smo drugih obaveza,ti izbori nisu toliko vazni..itd..itd..bla..bla...tandara broc...",a vidi sada,ovi izbori u Staroj Pazovi su neverovatno vazni i jos dokaz "fantasticnog uspeha" SNS...:dash::dash::dash:..vi iz sekte zvane SNS ste stvarno vise nemoguci....:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

..Битни су ови избори зато што
НОВА ПАЗОВА , тачније поједине политичке структуре желе да
имају своју СОПСТВЕНУ Општину,..што значи да желе да изађу из
Општине Стара Пазова,.

КО ТО ЖЕЛИ да свако место добије статус Општине
и ЗАШТО ..и
што је врло ВАЖНО,..која је странка (из владајуће гарнитуре) имала
у свом прошлогодишњем изборном програму управо ОВУ идеју да се
Нова Пазова прогласи Општином..??????????

..Битни су ови избори зато што
НОВА ПАЗОВА , тачније поједине политичке структуре желе да
имају своју СОПСТВЕНУ Општину,..што значи да желе да изађу из
Општине Стара Пазова,.

КО ТО ЖЕЛИ да свако место добије статус Општине
и ЗАШТО ..и
што је врло ВАЖНО,..која је странка (из владајуће гарнитуре) имала
у свом прошлогодишњем изборном програму управо ОВУ идеју да се
Нова Пазова прогласи Општином..??????????

Drugarice kisela,stvarno ne znam ko je to obecavao....de kazi, tj. napisi ????:think::think:

....
Nevjera ti sjedi uz koljeno,
Ispod skuta pije hladno vino!

"- A prokleti Vuče Brankoviću!
Sjutra jeste lijep Vidov danak,
Viđećemo u polju Kosovu
Ko je vjera, ko li je nevjera!

A tako mi Boga velikoga,
Ja ću otić' sjutra u Kosovo
I zaklaću turskog car-Murata,
I staću mu nogom pod gr'oce;
Ako li mi Bog i sreća dade,
Te se zdravo u Kruševac vratim,
Uhvatiću Vuka Brankovića,
Vezaću ga uz to bojno koplje,
Kao žena kuđelj' uz preslicu,
Nosiću ga u polje Kosovo!"

.....

Pa znam, zato cemo savesno obavljati svoju patriotsku duznost, i dotichne izdajnichke pozadine im redovno pomerati. :mrgreen:

Ne rezimo mi na narod Djukice, nego na tebe. Shta mislish zashto? :think:
P.S. Narod je glasao za " nas " , na vlasti " smo " vec 9 godina... A " vi " ste " nam " trenutna drolja koju cemo da iskoristimo i poshaljemo u zemlju... :bye:

sad2:
kako lepo i slikovito objasnjeno :sad2::super:, bas si ti neki drugar i dobra dusa kada imas strpljenja da tako strpljivo objasnjavas pomalo zaostalim i dementnim ljudima ,mislim nije to lako , sve onako fino polako kako treba sa njima :super:

Није реч о идеолошким него о кадровским размимоилажењима. Шешељ је постао патолошки љубоморан када је Тома освојио 2 милиона гласова. Зато је Шешељ морао бити демонтиран да би национални покрет могао да иде напред у нове успехе јер нам је Шешељ стално стављао тегове око ногу и спречавао нас да узмемо власт. БУДУЋНОСТ ПОЧИЊЕ ДАНАС!

Tacno!
I, umesto sto ovde bukvalno ujedaju coveka koji je postavio temu, neka pisu svom lideru u Hagu!
Neka ga UMOLE da smanji kilazu.
Svi mediji su preneli vest da Seselj nije bolestan, nego PREGOJEN.

Da" njegove tegobe poticu od velike pregojenosti (masna jetra i visok krvni pritisak")!

Pa, "gospodo" radikali, manite se komentara koji - pre svega- VAS i vaseg lidera unizavaju, i dajte se na posao da mu pomognete. Samo malo da smanji porciju:roll:

I, da njegovi poslanici smanje troskove koji idu po ledjima poreskih obveznika Srbije.
Za citanje (samo) 3000 amandmana od kojih nijedan nije usvojen, otici ce (sa danasnjim danom) 20. miliona dinara!

Dok oni 'laduju na "odmoru" i dok biraju mesta gde ce da sede:roll:

Kako vas samo NIJE SRAMOTA?!

Predsednik Saveta mesne zajednice Nova Pazova
Boško Stanisavljević rekao je novinarima da ideja o osnivanju opštine
nije nova i da je još tokom izbora za Savet
Demokratska stranka
imala slogan "Došlo je vreme da Nova Pazova postane opština" i
da to predizborno obećanje sada treba realizovati
.

http://www.rtv.rs/sr/vesti/vojvodina/vojvodina/2009_01_29/vest_110080.jsp

.:D

A ha..sad mi je sve jasno...zuti poklonili ovo grobaru, slikonku i Djuki...IZDAJA...jos jedan dokaz za to da su ovi sektasi iz SNS izdajnici i strani placenici....:D;)

Tacno!
I, umesto sto ovde bukvalno ujedaju coveka koji je postavio temu, neka pisu svom lideru u Hagu!
Neka ga UMOLE da smanji kilazu.
Svi mediji su preneli vest da Seselj nije bolestan, nego PREGOJEN.

Da" njegove tegobe poticu od velike pregojenosti (masna jetra i visok krvni pritisak")!

Pa, "gospodo" radikali, manite se komentara koji - pre svega- VAS i vaseg lidera unizavaju, i dajte se na posao da mu pomognete. Samo malo da smanji porciju:roll:

I, da njegovi poslanici smanje troskove koji idu po ledjima poreskih obveznika Srbije.
Za citanje (samo) 3000 amandmana od kojih nijedan nije usvojen, otici ce (sa danasnjim danom) 20. miliona dinara!

Dok oni 'laduju na "odmoru" i dok biraju mesta gde ce da sede:roll:

Kako vas samo NIJE SRAMOTA?!

*ебеш војводу без 120 кила.... Па Биљо, није ти то мршав и изгладнели политички комесар! Ово ти је војвода бве!
:hahaha::hahaha::hahaha:

*ебеш војводу без 120 кила.... Па Биљо, није ти то мршав и изгладнели политички комесар! Ово ти је војвода бве!
:hahaha::hahaha::hahaha:

Pa vojvoda je u godinama vaše perjanice Đuke imao kakvu-takvu liniju. Ali dobro, neko od silne brige za državu ne može da se posveti sebi, plemenito je to :lol:

Tuča u kancelarijama gradonačelnika Kruševca
Ponedeljak, 11. maj 2009. 17:40

Dvojica radikala sukobila su se u kancelariji zamenika gradonačelnika Kruševca nakon čega je intervenisala policija.

Kako je rečeno u policiji, sukobili su se zamenik gradonačelnika Kruševca i predsednik Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Radovan Milovankić i predsednik Okružnog odbora SRS Momčilo Duvnjak.

"Policija je intervenisala nakon što ju je pozvao zamenik gradonačelnika Radovan Milovankić", rečeno je u policiji.

U policiji su naveli i da su učesnici sukoba dali izjave te da će, nakon utvrđivanja činjenica, biti podneta prekršajna prijava.

Prema nezvaničnim saznanjima sukob se dogodio jer je Milovankić odbio da popusti pritisku za dalje stranačko zapošljavanje, što je razljutilo njegovog stranačkog kolegu, posle čega su se radikali sukobili a "stradao" je kancelarijski nameštaj.

(Beta)

:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back