FAMOZNO SVETISLAV BASARA: ISPISIVANJE IZ SRBA

па ево ти комшија први себе назива Србијанцем. :lol:
Komsija vesto glumi “srbijanca” evo vec par godina ali smrdi na loj previse. Jos je izabrao i Paracin za poreklo 😅. Elem stvarno ovi susedi imaju previse vremena, svojevremeno bese i BH Srbin i slicni teletabisi .. mozda je to on samo ovulirao sto kaze Palma.

A to, ko je ko odakle ima veze s cim?
Pa nema veze nikakve ali njegov cilj spominjanjem “srbijanaca” je i da baci kosku. I tzv Srbijanci retko kad sebe zovu tako a ovaj se u svakoj recenici tako nazove bar 10 puta. Da je malo manje navalentan oko forsiranja njegove “Srbijanske” nacije mozda bih i bio u nedoumuci.. ovako sam siguran da je lik neki musliman ili hrvat. A jbg nemam toliko vremena a i ne interesuje me da idem na index.hr i glumim zagorca i pravog hrvatijanca i pljujem one hercegovce i bosance :)

Komsija vesto glumi “srbijanca” evo vec par godina ali smrdi na loj previse. Jos je izabrao i Paracin za poreklo 😅. Elem stvarno ovi susedi imaju previse vremena, svojevremeno bese i BH Srbin i slicni teletabisi .. mozda je to on samo ovulirao sto kaze Palma.
Jak si mi i ti "junak" i Srbin kad ti je cilj da samo dodjes na temu i da prozoves korisnika.

Taj ko broji krvna zrnca zasigurno nije Srbin, ako je to uopste bitno. To ti kazem ja, cistokrvna Srpkinja, bez ijednog spoljasnjeg gena. I da, ima nas jos mnogo koji se slazemo sa Basarom a da nismo ni Hrvati ni tudjinci, pa sad eto, promenite nam krvnu sliku ako mozete, a ne mozete.

edit: Inace, Branko Radicevic je upotrebljavao termin "Srbijanci" u jednoj pesmi, pa nije ni sasvim pogresno. Ili mozda i on nije SrbIN?

Poslednja izmena:

Back