Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Komsija vesto glumi “srbijanca” evo vec par godina ali smrdi na loj previse. Jos je izabrao i Paracin za poreklo . Elem stvarno ovi susedi imaju previse vremena, svojevremeno bese i BH Srbin i slicni teletabisi .. mozda je to on samo ovulirao sto kaze Palma.
Komsija vesto glumi “srbijanca” evo vec par godina ali smrdi na loj previse. Jos je izabrao i Paracin za poreklo . Elem stvarno ovi susedi imaju previse vremena, svojevremeno bese i BH Srbin i slicni teletabisi .. mozda je to on samo ovulirao sto kaze Palma.
Pa nema veze nikakve ali njegov cilj spominjanjem “srbijanaca” je i da baci kosku. I tzv Srbijanci retko kad sebe zovu tako a ovaj se u svakoj recenici tako nazove bar 10 puta. Da je malo manje navalentan oko forsiranja njegove “Srbijanske” nacije mozda bih i bio u nedoumuci.. ovako sam siguran da je lik neki musliman ili hrvat. A jbg nemam toliko vremena a i ne interesuje me da idem na index.hr i glumim zagorca i pravog hrvatijanca i pljujem one hercegovce i bosance
Jak si mi i ti "junak" i Srbin kad ti je cilj da samo dodjes na temu i da prozoves korisnika.
Taj ko broji krvna zrnca zasigurno nije Srbin, ako je to uopste bitno. To ti kazem ja, cistokrvna Srpkinja, bez ijednog spoljasnjeg gena. I da, ima nas jos mnogo koji se slazemo sa Basarom a da nismo ni Hrvati ni tudjinci, pa sad eto, promenite nam krvnu sliku ako mozete, a ne mozete.
edit: Inace, Branko Radicevic je upotrebljavao termin "Srbijanci" u jednoj pesmi, pa nije ni sasvim pogresno. Ili mozda i on nije SrbIN?