paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
rekoh vec da bih djindjica i ostale opozicionare morao svak da postuje da su pokazali koliko im je stalo do naroda i drzave tako sto bi se nasli u prvim redovima odbrane drzave od NATO agresora....tako su mogli da pokazu na delu spremnost da brane svoje politicke ideale .... to sto nisu bili pristalice rezima i politike koja je dala alibi za bombardovanje apsolutno ih ne opravdava sto nisu zemlju branili....time su kazali meni ali na zalost to narod nije uvideo da njima do zemlje nije toliko stalo vec do vlasti po svaku cenu....braniti sad djindjica da li je rekao ili nije da se srbija i dalje bombarduje mene licno nije interesantno....ako je to sumnjivo ako je vec navodno bio omiljeni opozicionar i miljenik zapada i nije se skidao sa stranih TV ekrana---ima li igde da je osudio javno bombardovanje srbije ..?? ima li igde da je pozvao javno mnenje evrope da se usprotivi bombardovanju..?? ja nisam video to ni cuo...mada za sve vreme rata nisam imao prilike da gledam niti slusam sredstva javnog informisanja...ali zahvaljuci naknadnim saznanjima a i vama forumasima---to niko nije postavio ovde...
dakle zakljucujem da je kompletan DOS bio na sigurnom i kao lesinar cekao da narod potrazi krivca za svoje patnje a DOS ce kao lesinar da pripremi teren i pruzi prst prema zna se kome....DAL JE MOGUCE DA SRBIJA VERUJE SVIM SADASNJIM POLITICARIMA DA IM JE STALO DO SRBIJE A KOLIKO ZNAM SAMO NJIH DVOJICA SU BILI U RATU--SVILANOVIC I ONAJ MATEMATICAR IZ G-17....KAD CE ONI DOKAZATI SVOJU LJUBAV PREMA SRBIJI KAD TADA NISU...I KAKO CE DOKAZATI...???
dakle zakljucujem da je kompletan DOS bio na sigurnom i kao lesinar cekao da narod potrazi krivca za svoje patnje a DOS ce kao lesinar da pripremi teren i pruzi prst prema zna se kome....DAL JE MOGUCE DA SRBIJA VERUJE SVIM SADASNJIM POLITICARIMA DA IM JE STALO DO SRBIJE A KOLIKO ZNAM SAMO NJIH DVOJICA SU BILI U RATU--SVILANOVIC I ONAJ MATEMATICAR IZ G-17....KAD CE ONI DOKAZATI SVOJU LJUBAV PREMA SRBIJI KAD TADA NISU...I KAKO CE DOKAZATI...???

a ovo da "pad..nikad po cenu.."- srbija je prije njegovog pada vec platila i preveliku cjenu. naravno, ti mene i srbe iz hrvatske ne racunas u srbe pa ne ulazimo u cjenu. razumjemo se