Fama o Đinđiću

A bre...sa državom...mada ti to ne shvataš...ti Slobu voliš...ti su devedesetim još...z:mrgreen:

Sa kojom drzavom,zemunskom?z:shock:

Pa i jesam da znasz:D

Nikom ne placam porez(reket),koliko zaradim toliko mi ostane,na pumpi mi sipaju fush gorivo ja ih sutra popalim za rezervoar,i mnogo toga jos i bas mi lepo.

A ne da pocnem neki legalan biznis i da u startu dugujem drvazvi vise nego sto cu ikad zaraditiz:D

I meni lepoz:D

Sa kojom drzavom,zemunskom?z:shock:

Pa i jesam da znasz:D

Nikom ne placam porez(reket),koliko zaradim toliko mi ostane,na pumpi mi sipaju fush gorivo ja ih sutra popalim za rezervoar,i mnogo toga jos i bas mi lepo.

A ne da pocnem neki legalan biznis i da u startu dugujem drvazvi vise nego sto cu ikad zaraditiz:D

I meni lepoz:D

Pa kažem ja...z:mrgreen:

Tako je najbolje...da su pametni svi bi tako živeli...z:D

Pravedno i uspesno drustvo se moze stvoriti samo pod uslovom da se od kapitalizma i socijalizma uzme sve ono sto je u njima najbolje i da se na osnovu te kombinacije stvori jedna sasvim Nova civilizacija.Sve to skupa i nije bas tako jednostavno,ali nije ni previse slozeno.U svakom slucaju to bi bio jedan odrziv i pozeljan sistem.
Sve sto je u Srbiji stvoreno posle 1990.godine je skup niza promasaja i kriminala.Ima i nekih uspeha,ali se slobodno moze reci da smo zadnjih 20 godina vrlo malo napredovali.

Ma ima za mene...ja sam još mlad...nego šta ćemo s tebe...crni ti...z:cry:

Evo...ne znaš ni da objasniš šta si rekao!!!z:mrgreen:

Pa u školama se uči da Đinđić bio dobar...a ovaj tvoj Ćubica zlo...:per:

Pa to ti i kazem,kada zavrsis tu skolu u kojoj te tako uce mozda se i normalizujesz:D

I nemoj da velis da te grozote ucite u skolamaz:shock:

Pa to ti i kazem,kada zavrsis tu skolu u kojoj te tako uce mozda se i normalizujesz:D

I nemoj da velis da te grozote ucite u skolamaz:shock:

Tako uče? Znači normalno je da Đinđić dobar, a Sloba zlo?!

Nemaš ti više pojma šta pričaš...pobrljavio si...z:mrgreen:

Pa koliko sam čuo...Slobe ima u knjigama, kao zlo naravno...a i Ratko Mladić...kao zločinac će bude...što je loše...za Slobu nije...a Điki kao onaj koji je prvi krenuo ka Evropi...preporodio Srbiju...z:mrgreen:

Ima i mačkaroša...samo slika...onako smoren...trut...taj nije ništa uradio...z:D

Tako uče? Znači normalno je da Đinđić dobar, a Sloba zlo?!

Nemaš ti više pojma šta pričaš...pobrljavio si...z:mrgreen:

Pa koliko sam čuo...Slobe ima u knjigama, kao zlo naravno...a i Ratko Mladić...kao zločinac će bude...što je loše...za Slobu nije...a Điki kao onaj koji je prvi krenuo ka Evropi...preporodio Srbiju...z:mrgreen:

Ima i mačkaroša...samo slika...onako smoren...trut...taj nije ništa uradio...z:D

Vidimo kako je preporodio,a ti bi bio mnogo pametniji kada bi se preselio iz prve u zadnju klupu i manje dizao prstice,vidis da su te isprali totalnoz:D

I moram da priznam da si se namazao,ovaj put si razmisljao cak cela 2 minuta pre odgovora,dzavolcicuz:D

Vidimo kako je preporodio,a ti bi bio mnogo pametniji kada bi se preselio iz prve u zadnju klupu i manje dizao prstice,vidis da su te isprali totalnoz:D

I moram da priznam da si se namazao,ovaj put si razmisljao cak cela 2 minuta pre odgovora,dzavolcicuz:D

Pa uči se istina bre...z:D

Na tvoje postove ne mora da se razmišlja...to jednostavno...z:D

Cigu-liguz:mrgreen:

Al nisu svi pametni,ima tu i onih koji vole djindjica .....z:Dz:Dz:D

....mislis ima onih koji ne taje porez, placaju racune i dugovanja drzavi a pri tom ne kmece na sva usta protiv vlasti, politicara, budzeta iako od drzave nisu okrnjili ni jedan dinar...da, hvala bogu pa ih ima, nadam se da ce ih biti jos vise kako se "divlja" praksa i macho revolver u zadnjem dzepu ne bi ustalio kao simbol uspeha i pameti...

Poslednja izmena:
....mislis ima onih koji ne taje porez, placaju racune i dugovanja drzavi a pri tom ne kmece na sva usta protiv vlasti, politicara, budzeta iako od drzave nisu okrnjili ni jedan dinar...da, hvala bogu pa ih ima, nadam se da ce ih biti jos vise kako se "divlja" praksa i macho revolver u zadnjem dzepu ne bi ustalio kao simbol uspeha i pameti...

Da,mislim na te koji ne taje porez jer su i sami poreznici a racune i dugovanja izmiruju od tudjih racuna i dugovanja i nemaju sto da kmece protiv vlasti jer su i sami na vlastiz:D

Pa mora covek i revolver da nabavi kada vish policija puca na gradjane iza svakog uglaz:D

Mada ce i revolveri uskoro da budu dovoljni protiv vas,tenkova vise nemate,ona 2 preostala ce vam dobro posluziti u naplati dugovanja od gradjana,kako ste poceliz:D

Da,mislim na te koji ne taje porez jer su i sami poreznici a racune i dugovanja izmiruju od tudjih racuna i dugovanja i nemaju sto da kmece protiv vlasti jer su i sami na vlastiz:D

Pa mora covek i revolver da nabavi kada vish policija puca na gradjane iza svakog uglaz:DMada ce i revolveri uskoro da budu dovoljni protiv vas,tenkova vise nemate,ona 2 preostala ce vam dobro posluziti u naplati dugovanja od gradjana,kako ste poceliz:D

....kladila bih se u levi jajnik da si sebe u tom smislu obezbedio...c c c nicemu te ta Confoederatio Helvetica nije naucila:grudvanje3:...

Ajmo opet ispočetka.
U vreme Tita sedamdesetih uzeti krediti - živelo se "super".
Milošević na početku vladavine, na ime "zajma za preporod", iz zemlje i inostranstva pokupio lovu i - živelo se bolje nego pre njega.
Đinđić došao na vlast, već ugovorio (ras)prodaju banaka i ostalog, dobio kredite od zapada - živelo se bolje nego na kraju Miloševićeve vladavine.
Koštunica postao premijer u jeku rasprodaje društvenih firmi uz ministrovanje Dinkića i živelo se bolje , nego...

SMEŠNO.
NIKO OD POMENUTIH NIJE DONEO BOLJI ŽIVOT NA BAZI NEČEGA ŠTO JE NEPOTROŠIVO I ODRŽIVO.
O ČEMU ONDA UOPŠTE PRIČAMO, KADA SE POMENE MA KO OD TIH ZAVODNIKA SEBE I NARODA?

SVAKA POHVALNA, PA ČAK I PRETERANO OPTUŽUJUĆA PRIČA O MA KOME OD NJIH JE FAMA.

Ono sto razlikuje Djindjica od Milosevica i pre svih Kostunice je prodornost i patriotska bezobzirnost
pa slobodno mogu reci i bezobraznost.... Milosevic je dovoljno inteligentan, dovoljno pravedan,
dovoljno human ali nema dovoljno bezobrazne prodornosti i lukavstva i nije proracunat, takodje
je i kao osoba slab, nestabilan i neodlucan i pre svega tvrdoglav. Kostunica je jos slabija licnost od
Milosevica, previse neodlucan i neprodoran, nema dovoljno duha u sebi i zato izbegava suceljavanja sa drugim
politicarima na TV i izbegava preterano pojavljivanje u javnosti sto ima i dobru ali u njegovom slucaju
u vecoj meri losu stranu, takodje je poprilicno hladnokrvan prema ljudima oko sebe ali veliki patriota i
pravednik. Sto se sadasnjih politicara tice, predvodnici najvecih stranaka su uglavnom kombinacija Milos. i
Kostunice s tim sto su i Tadic i Nikolic na neki nacin dominantne i samonametljive osobe, takodje se uocava
i bistrina i izostrenost uma i kod jednoga i kod drugoga ali opet ni jedan ni drugi nemaju tok bezobrazluka
kojeg ima Djindjic ili Djukanovic. Kada imas posla sa mafijom moras u dobrom delu svoje licnosti biti kao i oni
ali za razliku od njih moras biti i pravedan, patriota i human kako bi bio dobar drzavnik. Djindjic je imao sve te karakterne osobine, dovoljno je pratiti grimase njegovog lica na skupovima i sastancima, sa njih se sve moglo ocitati bez
i jedne odslusane reci. Takodje da bi rascistio sa mafijom moras biti sa njima u neposrednom kontaktu,
kao sto Putin poznaje stvari jos iz KGB-ovskih dana tako je i Djindjic usao medju mafijase kako bi vise naucio
o njima i unistio ih tj. nametnuo svoj sistem. Da li je ovo sto pisem potpuno tacno, nisam siguran ali je po meni
mnogo veca verovatnoca i mnogo vise cinjenica govori da jeste tacno nego da nije.

Inaravno najvaznija Djindjiceva recenica koja najbolje odslikava kakav su Srbi i Rusi narod:
NISAM BITAN JA, BITAN JE SISTEM.....
Srbi se vezuju za jedan lik: Milosevica, Tita, Palmu u Jagodini, Seselja i sve ocekuju od njega a ne razmishljaju
o tome da od njih samih najvishe zavisi koliko ce moci da kupe svojom platom i da li ce ziveti u ratu i slicno, sistem
cine ljudi i PISANA pravila, a NEsistem cini jedan covek i NEpisana pravila......

Poslednja izmena od moderatora:

Back