XXAleksaXX
Aktivan član
- Poruka
- 1.941
Beogradski kvisling, bljak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je ovo dooobro,baš onako vizionarski.Kada dodemo na vlast, smanjicemo poreze, koji danas guse preduzeca, stvoricemo jeftinu drzavu, koja ce da se finansira od
uspesne privrede, a ne od drzavnog sverca i kriminala", Borba, 17. decembar 1992.
Kako je ovo dooobro,baš onako vizionarski.
...
...
..

....
...
..
...

.....
...
....
Ajde ne tandrljaj...
Gde si miroslave !
Cuvas stado pokraj reke Gruze ...?
Zdravo je to..lepo, lepo..
Ono priroda ..ovce....
Čak i među onima, koji mu za života baš i nisu bili prenaklonjeni, vlada uverenje, tačnije: fama, da je Đinđić bio poslednja šansa da Srbija izađe iz "večne krize".
Shodno tome, njegova smrt je označila kraj svake nade i šanse da Srbiji bude bolje.
To je, naravno, netačno.
Nisam bio Đinđićev fan, ali ni mrzitelj.
Gledao sam ga, kao i sve ostale, realnim očima.
A ono što sam video je sledeće: Đinđić se našao na čelu akcije čiji je, ma koliko nezvaničan, cilj bilo uvođenje Srbije u "okrilje" SIK, Svetske Imperije Kapitala.
Petog oktobra se dogodila "kapitalistička revolucija". Njen domaći lider je bio Đinđić. Inostrani lideri su ostali nepoznati.
Sve što je tada nastalo dovelo je do svega ovoga što je sada.
Ukratko: Đinđić nije bio nikakva šansa za izlazak Srbije iz nevolja, nego za ulazak Srbije u nove nevolje.
Pri tome ne smatram da je to činio namerno. Baš naprotiv.
Možda mu je samoosvešćenje iliti svest o "svojim zaslugama" i pokušaj da tu nešto popravi i donelo smrt.
I to je sve.
Taman ista kao i ona koju Krsta trpi zbog tebe.
Neverovatno kako mi licemrni moralisti idu na nerve.
Za veleizdaju i kriminal nagradjen sahranom u Aleji Velikana.Samo izuzetno glup i retardiran um moze tvrditi da je Djindjic bio neka sansa Srbije.
On je covek kupljen za kintu,pare posteno trpao u dzep a prodavao komad po komad Srbije.Kome?Pa onima koji su nas besomucno rokali,koji su nam polomili i ono malo sirotinje sto smo nevestim rukama napravili.I sad kao nesto,on bio demokrata,qurac-palac...njegova sansa je bila samo nasa glupost i glad ovoga naroda.Razmisli,da smo u tim danima,kada se sve to desavalo,kad nam je on satro otvarao oci,da smo mi tada,recimo,ziveli u normalnoj i sredjenoj drzavi..da nismo bili ebeno gladni kao danas..kolika bi sansa bila da se ta ******,ulizica,nesoj i podrepica nadje na celu ove Srbije..qur-cina,isto kao i ja sto cu postati president.Sad mu zena fura neko ludilo,fondovi..msm zaepte ovo..
Jos jedan podsmeh i samar Srbima.
Ако то што је чинио, није чинио с намером, односно по диктату налогодаваца, онда је био страшно лакомислен и наиван, па је тако и завршио.
Штета коју је нанео Србији и Србима је огромна у сваком погледу и политичком и моралном и економском.
Zla karma SrbijeNismo mi bas toliko gresni da nam dopadne takav antihrist.

E sto si ovo lepo sastavila..Ако то што је чинио, није чинио с намером, односно по диктату налогодаваца, онда је био страшно лакомислен и наиван, па је тако и завршио.
Штета коју је нанео Србији и Србима је огромна у сваком погледу и политичком и моралном и економском.
Fato sto si ovo lepo sastavila ....Za veleizdaju i kriminal nagradjen sahranom u Aleji Velikana.Jos jedan podsmeh i samar Srbima.
![]()
Ma nevaljalac nijedan...

Sa ovakvim kadrovima DS nema razloga za brigu