Falis mi...

156870_183517901665196_124510460899274_709992_4605924_n.jpg

Dosao je i taj trenutak. Plasim se da ga prihvatim, pokusavam da ga odgurnem od sebe, bezim od njega, ali me on stize. Sve jace me steze, gusi, povecava bol, pravi suze. Godina je prosla vrlo brzo, nisam je ni osetila, a vec je nema, a sa njom nestajes i ti. Nalazim se sama u tami, gusim se u suzama i konacno upoznajem tu bol vezanu za ljubav. Milion puta sam rekla da ni zbog jednog decka necu plakati, ali si se pojavio ti i sve moje reci su nestale u magli, trazim ih, trazim onu snagu, onu hrabrost, mozda i onaj ponos, ali njih vise nema. Tu je sada samo bol, tu su sada suze, grc u srcu. Tu je sada kraj. Na ovoj velikoj raskrsnici zivota ja treba da nastavim dalje bez tebe. To mi je sada nezamislivo, nedostajes mi sve vise. Potreban mi je tvoj osmeh, tvoja rec, zagrljaj, sve tvoje mi treba. Sedim u sobi, kucam i ne verujem da vise nisi moj. Borim se da nastavim dalje, ali ne mogu. Sve podseca na tebe. Uvece mi toliko zafalis, krenem da ti pustim poruku da se vidimo, ali ne.. setim se da je dosao kraj. Od nas su ostale samo senke, samo uspomene koje previse bole. Bez tebe treba da krenem u drugi grad, bez tebe treba da pocnem novi zivot. A sta ce mi sve to, kad tebe nema? Prolazila sam danas kroz Beograd, tu ces ti da pocnes nesto novo, poceces sve bez mene. Zamisljala sam te kako tu setas sa nekom drugom devojkom, zamisljala kako je grlis, sapuces sve one divne reci, kako je grlis, stitis od svih, ne das je nikome. Gusila sam se, suzdrzavala da ne zaplacem, a htela sam tako jako da vrisnem da se oslobodim ove prevelike boli. Konacno sam dosla kuci, ovde mogu da placem, ovde se rastajem sa dusom, ovde umirem zbog tebe i zbog te daljine koja nas deli. Nedostajes mi, nedostajes mi previse i ne znam kako cu bez tebe. Moram dalje, ali nemam snage...

Voleo bih da znam, kojim putem si posla, koja staza te vodi sve dalje od mene. Da li sam ja lose znakove postavio, ili su neki putevi lepsi i za tebe prijatniji? Da li znas sta te na kraju tog puta ceka? Ja znam da te trazim i da lutam stazama zivota, gledam i cekam neki znak od tebe, da si stala i da cekas, a ja cu doci....

50784882.jpg

Fališ mi neizmerno. Još svaka iskra zaigra u meni na pomen imena tvog. Znam, prestaće. Jednom. Vreme je potrebno, da sve prebolim. Ako nista drugo, bilo je..Bez milosti.Da ne otezavas meni..Sebi.Nama.Stvari.Ili je redosled najbrajanja posve drugačiji. Fališ mi...Jako. :heart: :kiss:

Back