ljudi nova sam i skroz zbunjena..ne bih da vam remetim druzenje ali me zanima el bi neko upisuje medjunarodne odnose??? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljudi nova sam i skroz zbunjena..ne bih da vam remetim druzenje ali me zanima el bi neko upisuje medjunarodne odnose???![]()
Pitanje:
Da li su prijave za drugi krug pripema (u junu) bile samo tokom februara?
Mene lagano hvata panika... :S
Za one koji ne znaju, prijemni je pomeren za 26, jun.
Inace, objavljene su i konacne kvote za upis - http://www.fpn.bg.ac.rs/main/studentsketeme/upisne_kvote_2009.html
Koje delove ustava Srbije trebamo da naucimo? El treba onda uopste da se uci onaj ustav iz 1990.,koji se nalazi na kraju knjige ``Ustav i prava gradjana``? Unapred zahvalan
Pricaj mi o tome![]()
![]()
Svakog dana menjam raspolozenje....![]()
Koji smer upisujes?
ljudi jel 100% pomeren prijemni?Neee...istog datuma kao i na pravnom..sad se bas iznervira!
sta cu ako ne upadnem?
![]()
ne znam veceras cu zvati pravni,sad idem na polaganje maturskog.Neverovatno...mozda ce opet pomeriti za desetak danaПа јел ти је у исто време полагање на правном?
Мислим у 9 часова ујутру?![]()
Je l' cuo neko da ukidaju smer za socijalnu politiku i rad od sledece godine?Hteli su valjda ove,ali je bilo kasno za tako nesto...
![]()
Ne, to je glupost i još jedna dezinformacija! Smer će se možda zvai drugačije i biti na drugom fakultetu ali gde ste videli državu bez socijalnih radnika???![]()
ne znam veceras cu zvati pravni,sad idem na polaganje maturskog.Neverovatno...mozda ce opet pomeriti za desetak danahoces ti jos negde polagati?
Novinarstvo... Ja sam koristio testove sa Pravnog faxa, posto sam vidio u informatoru da su testovi na taj fazon...i onda sam saznao da se informator nije mijenjao 100 godina!
Tako da... :S
Pokupio sam sve moguce testove od prof. srpskog pa lagano...Mada, mene vise brine sociologija...
A je l' i ti upisujes taj smer,posto i ja nameravam,pa sam se iznervirala kad sam cula od jednog studenta,samo sa drugog smera...?Cinjenica je da su socijalni radnici potrebni,ali nije svejedno kad cujes da ce ukinuti ono sto ti studiras,kao da nije ni bitno da li postoji ili ne...![]()