FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Slažem se sa Vladom i Hristinom za Anitu! :klap:
Rekli ste otprilike sve što sam joj i ja htjela reći, s tim da je želim pitati koliko ona misli da je lako upisati ovaj fax ako nijedan od ovih predmeta za prijemni nisi imao u srednjoj školi (a tek si se u februaru odlučio šta ćeš upisati), ako ideš redovno na nastavu, trudiš se da održiš 5,00 prosjek, imaš 5 treninga sedmično, pokušavaš da zaradiš koju kintu, nisi u mogućnosti da odeš na pripreme... Šta očekuješ, nego da razmjenjujemo informacije o prijemnom!?
Ja misilim da mi uopšte neće biti lako upasti na budžet, i ako sam vukovac.
Pozz!

bravo i za meduzzu i za twins :) :D:D:D:D:D
apsolutno se slazem sa konstatacijom da sve zna a jos nije ni krocila...
@Vlada i meni je to nesto cudno,al otkud znam..nekako logicnije da i ako bude, bude iz onog dodatka...videcemo..ima li neka informacija o informatoru?

:hahaha::hahaha::hahaha:
A tek ova boldovana patetika :hahaha:

Dete,jel ti imas neki problem?
patetika?
jesi rodjena sa zlatnom kasikom u dupetu?
jedina patetcina osoba ovde si ti!!!!!!!!

i ne vredjaj druge ljude!!!!!!!!!!!!!!!

p.s
propasce XV-ta..

:klap: za našu Pametnicu!

Ma pusti je Hristina... Cura uopšte nije vrijedna naših slova ovdje. ;)

jel vi shvatate koliko je ovo smesno? :hahaha:
PAzi samo ovaj izliv besa hahaha ovo boldovano.
Vama izgleda najveci neprijatelj cim se pomene neki drugi vid na nesto u cemu se vas dve slazete :D..
Ne znam sto ste se vas dve toliko istraumirale na moje pominjanje nekih stvari o ovom faxu. Sa kojim se cak neki ljudi i slazu (od kojih neki i studiraju) Mislim ono izvinite stvarno, nisam htela :D.
Doduse znate vi politiku bogme, odmah udruzivanje branjenje. organizovanje napadovanje. :hahaha:
BAs ste devojcure slozne :D

Anita, niko ovde nikom ne brani da ima svoje misljenje, i da stoji iza njega, to je sve potpuno ok. Ali u celoj prici ti ovde sve vreme potenciras da si ti jedino u pravu, a da se drugi udruzuju protiv tebe, sto je cista glupost. Okej, rekla si svoje vidjenje o faxu i o zaposlenju posle, sto se upustas u dalje diskusije vise? Nekad je mudrije cutati.

Anita, niko ovde nikom ne brani da ima svoje misljenje, i da stoji iza njega, to je sve potpuno ok. Ali u celoj prici ti ovde sve vreme potenciras da si ti jedino u pravu, a da se drugi udruzuju protiv tebe, sto je cista glupost. Okej, rekla si svoje vidjenje o faxu i o zaposlenju posle, sto se upustas u dalje diskusije vise? Nekad je mudrije cutati.

PA ne znam dal si izvalio, ali ovo su replike na moje vidjenje, u kojima one dve tapsu jedna drugoj i slazu se kako ja ne znam :mrgreen:
Nemam ja nista protiv toga da oni iznose svoje vidjenje... Ali... Smesno mi je sto se toliko oscaju ugrozene, pa sam im morala odgovoriti. Nekada je bolje cutati, a nekada bolje pricati, stvar situacije

jel vi shvatate koliko je ovo smesno? :hahaha:
PAzi samo ovaj izliv besa hahaha ovo boldovano.
Vama izgleda najveci neprijatelj cim se pomene neki drugi vid na nesto u cemu se vas dve slazete :D..
Ne znam sto ste se vas dve toliko istraumirale na moje pominjanje nekih stvari o ovom faxu. Sa kojim se cak neki ljudi i slazu (od kojih neki i studiraju) Mislim ono izvinite stvarno, nisam htela :D.
Doduse znate vi politiku bogme, odmah udruzivanje branjenje. organizovanje napadovanje. :hahaha:
BAs ste devojcure slozne :D

E izvini curo,
da li je tebi toliko dosadno pa si došla da palamudiš ovdje nama,
da nam palamudiš o stvarima o kojima očito pojma nemaš ?:)
Svaka čast, imaš svoj stav, imaš svoje mišljenje o FPN-u (Stav i mišljenje su inače veoma rijetki kod mladih ljudi danas), ali molim te da nas pustiš da nastavimo sa "ustaljenim aktivnostima"
Očito je da je svima veoma stalo da upišu ovaj fakultet,
očito je da su se svi informisali,
očito je da se svi pripremaju,
stvarno ne znam zašto pokušavaš da nametneš svoju dominaciju i patronat i da nas usmjeravaš?
Tvoje postove ne smatram napadom na lični intelekt,
niti pokušajem kolebanja moga interesa za ovaj fakultet,
ali više ne vidim smisao tvoga repliciranja, budući da si već jednom iznijela svoje mišljenje.
Molim te da nas ostaviš da na miru razmjenjujemo informacije,
budući da smo sa temom malo skrenuli sa zacrtanog kursa.
Nemoj se uvrijediti na neke dijelove posta :)
Hvala :)

Dete,to nije izliv besa...meduzza je meni jako draga osoba i prosto me zanima odakle tebi pravo da kazes da je to patetika..niti je znas,niti poznajes... time sto kazes da je patetika i umires od smeha za moj post-dovoljno pokazujes koliko si ti odrasla i koliko mozes zdravo da rasudjujes...to bi bilo kao da ja kazem da si ruzna a nikad u zivotu te videla nisam..prosto mrzim kad sudis o nekome koga ni ne znas..
niko se ne udruzuje protiv tebe...samo se slazemo...a sta si ti to rekla pametno pa su se svi slozili?pocela si da nam pametujes kako smo eto svi mi budale sto pricamo samo o prijemnom i dal mi znamo sta upisujemo i slicno...kada vec 35 strana pricamo o tome-sta si ti kog djavola imala da se ukljucis?prosto i jednostavno ne treba mi dete koje ce da me uci sta i kako funkcionise...Hvala Bogu pa to znam i bolje od tebe...ono sto ti je vec receno na fin nacin-putuj igumane....a nas ostavi u nasem neznanju da uzivamo i druzimo se...nama je sasvim LEPO!!!svoju pamet cuvaj,nemoj je prosipati,trebace ti...

ljudi,daj da nadjemo nekogako moze da nam resi misteriju zvanu Ustav..defnitivno treba da znamo na cemu smo....jer mi bas nije jasno po kojoj logici bi to radili...
twins,ja bih te zamolil da se vratis na temu da bi imali nekog starijeg ovde :) :D

Hristina89, ja sam tu sa sve sto vam treba. tj. kad god budem mogla da pomognem. ;)

Ali koliko vidim, sve ste lepo shvatili. Prijemni nije NIMALO naivan...ja sam upisala 2005. i nisam bila ovako dobro informisana kao sto ste vi sada (tada nije bilo ni priprema na faxu) i situacija na prijemnom je bila malo je reci uzas. Nikog moje iskustvo ne treba da plasi, samo kazem da ste vi sada u boljoj poziciji sto se tice informisanosti. Sve znate, sociologija je horor stvarno, tako da nemojte da se zezate sa njom nikako. Sto se ustava tice, stvarno nemam pojma kakva je to fora sa clanovima i ucenjem Ustava RS, toga nije bilo kada sam ja upisivala, i ustav je lagan stvarno.
A ja sam polagala i srpski, jer sam novinarski, i on je bio isto :eek:

Medjutim, kao sto sam rekla, super ste informisani, samo ucite, ozbiljno pristupite prijemnom, i sve ce se isplatiti, kad to zavrsite, ceka vas najduze i najlepse leto u zivotu :)

Ako mogu jos nekako da pomognem, tu sam. :)

Ljudi ne treba da se uci bas iz Ustava Republike Srbije.Ko ima novija izdanja na kraju knjige imaju neki delovi iz Ustava i treba da se nauce:I poglavlje-poglavlje o nacelima Ustava;II poglavlje-poglavlje o ljudskim i manjinskim pravima i slobodama;i V poglavlje-poglavlje o uredjenju vlasti.A odakle vam to da treba i deklaracija o ljudskim pravima?:dontunderstand::think:

Back