ako ako meni je manja konkurencija![]()
Blago tebi....Mada, ne znaci da je forum merilo zainteresovanosti ali gledajuci i prethodne generacije uvek je najveca navala na medjunarodnom i novinarskom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ako meni je manja konkurencija![]()
ja sam krenula na pripreme za srpski(inace hocu novinarstvo),a na faksu su kasnije te pripreme i mislim da nesto bas karatko traju(((
Naculaula sam da je ove godine prijemni 15 dana ranije zbog UNIVERZIJADE,pa me zanima da li je to tacno?Kada izlaze informatori?
Znam da traju kratko,i zelim da prisustvujem njima,jer mislim da ce mi biti lakse na prijemnom....
Nacula sam da ce ove godine prijemni biti 15 dana ranije zbog UNIVERZIJADE,pa me interesuje da li je to tacno????
Meni uopste budzet ne pada na pamet, samo da ja uspem da upisem na samofinansirajuce... Da li mozete jos da mi kazete sa koliko najmanje bodova primaju na samofinansirajuce???? Da li neko zna kada pocinju pripreme na fakultetu za politikoloski smer??
HVALA UNAPRE
I ja sve nesto planiram ali nikako da krenem. Ma imamo vremena i nije nesto mnogo tesko.Sama cu se spremati. I ja cu isto medjunarodni smer...
A ti je l' ces sam ili na neku pripremnu nastavu?
Moguce, jer je i nama ispitni rok ubrzan zbog Univerzijade...
Ne verujem da ce 15 dana, ali ce bar nedelju dana sigurno!
to nije lepo!e , smesni ste ko mi prosle godine![]()
Ja sam tako cula,mozda i nije...
Jesi pocela da se spremas?
Ja sam krenula,ali cu i u maju ici na pripreme...Sto je sigurno,sigurno je...![]()
Bravo za tebe sto si krenula sa pripremama.A sta si prvo krenula, sociologiju, ustav ili istoriju? Ne znam sta je najbolje prvo da uzmem, sta mislis ti?
![]()
jesam sa socilogijom ..imam 30 pitanja iz nje..a psihologiju i ustav nisam imala u srednjoj ...auuuuu to ne znam kako cuJa sam tako cula,mozda i nije...
Jesi pocela da se spremas?
Ja sam krenula,ali cu i u maju ici na pripreme...Sto je sigurno,sigurno je...![]()
Ja sam krenula sa istorijom,jer je ima najvise,a i najvise pitanja ce biti iz istorije....Sociologiju 60% znam perfektno,samo ce mi ustav biti problem,jer njega nemam u srednjoj...ali dobro...Prezivecu....
![]()
jesam sa socilogijom ..imam 30 pitanja iz nje..a psihologiju i ustav nisam imala u srednjoj ...auuuuu to ne znam kako cu![]()
Valjda 20 iz sociologije, 30 je iz psihologije.Inace svi smerovi na FPN imaju po 20 pitanja iz sociologije za prijemni.
Valjda 20 iz sociologije, 30 je iz psihologije.Inace svi smerovi na FPN imaju po 20 pitanja iz sociologije za prijemni.
jeste ..pogresila sam ..a jel zna neko da mi kaze koji su autori knjige iz ustava
Stevan Lilic i Svetislava Bulajic