FAKULTET POLITICKIH NAUKA

ovako... dvoumim se izmedju ekonomije i politickih nauka... za ekonomiju me koci to sto sam ja iz gimnazije, i sto ne znam da li mene zanima ekonomija, da li ja to mogu, jer nemam NIKAKVIH dodirnih tacaka sa njom.
s druge strane politicke nauke(medjunarodni odnosi) su mi super fakultet,gledala sam predmete, i svidjaju mi se, ALI STA CU POSLE SA TIM FAKULTETOM? kako da se zaposlim?
ima li neko pametan savet?

ovako... dvoumim se izmedju ekonomije i politickih nauka... za ekonomiju me koci to sto sam ja iz gimnazije, i sto ne znam da li mene zanima ekonomija, da li ja to mogu, jer nemam NIKAKVIH dodirnih tacaka sa njom.
s druge strane politicke nauke(medjunarodni odnosi) su mi super fakultet,gledala sam predmete, i svidjaju mi se, ALI STA CU POSLE SA TIM FAKULTETOM? kako da se zaposlim?
ima li neko pametan savet?

bezi sa ekonomije...ja sam srednja ekonomska pa nista ne kapiram..znaci tesko je narocito statistika,racunovodstvo...a srednja je macji kasalj u odnosu na fax ..(koliko sam cula)
sestra mi je politickim naukama...smer medjunarodni..
a za ostalo, zaposlenje ne znam.....valjda ce neko ko je zavrsio da odg ..z:(

bezi sa ekonomije...ja sam srednja ekonomska pa nista ne kapiram..znaci tesko je narocito statistika,racunovodstvo...a srednja je macji kasalj u odnosu na fax ..(koliko sam cula)
sestra mi je politickim naukama...smer medjunarodni..
a za ostalo, zaposlenje ne znam.....valjda ce neko ko je zavrsio da odg ..z:(

Ma nije ekonomija nista strasno. Imam drugaricu na ekonomiji i kaze da nije uopste tesko samo malo u pocetku dok se gimnazijalci uhodaju u strucne termine i to je to. A ni srednja ekonomska nije toliko teska. Poznajem ljude odatle i niko se ne zali da mu je nesto mnogo tesko. Ne znam, valjda sve zaisi od osobe i interesovanja. Ali toliko njih zavrsi ekonomiju pa nemoguce je da su svi genijalci, znaci nista posebno...z:)

Ma nije ekonomija nista strasno. Imam drugaricu na ekonomiji i kaze da nije uopste tesko samo malo u pocetku dok se gimnazijalci uhodaju u strucne termine i to je to. A ni srednja ekonomska nije toliko teska. Poznajem ljude odatle i niko se ne zali da mu je nesto mnogo tesko. Ne znam, valjda sve zaisi od osobe i interesovanja. Ali toliko njih zavrsi ekonomiju pa nemoguce je da su svi genijalci, znaci nista posebno...z:)

u pravu si ..znam da je meni bilo tesko u prvoj godini ..sad je vec lakse ..al ipak je ne volim xaxaxaz:((

I ja planiram da krenem sa pripremama.. ali nesto me sve hvata trema da nemam puno vremena..
Je l planiras sama da krenes ili na neku pripremnu nastavu??
Mene zanima medjunarodni smer.. :)

I ja sve nesto planiram ali nikako da krenem. Ma imamo vremena i nije nesto mnogo tesko. z:) Sama cu se spremati. I ja cu isto medjunarodni smer...
A ti je l' ces sam ili na neku pripremnu nastavu?

ja sam krenula na pripreme za srpski(inace hocu novinarstvo),a na faksu su kasnije te pripreme i mislim da nesto bas karatko traju(((

Cao! :-) I ja cu verovatno novinarstvo na politickim naukama. Reci mi, molim te, da li si saznala nesto vise o tome kakvi su profesori? Ja nisam cula bas lepe stvari o njima. Kazu da su na drugim smerovima bolji, da na novinarstvo dolaze ljudi koji su imali novinarskog iskustva.

Back