Eeee.. Je l ste poceli da se spremate? Pitanje za studente fakulteta: Kada ste poceli da se spremate, i koliko vam je trebalo vremena?? Mislim na politikoloski smer i smer za medjunarodne odnose..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovako... dvoumim se izmedju ekonomije i politickih nauka... za ekonomiju me koci to sto sam ja iz gimnazije, i sto ne znam da li mene zanima ekonomija, da li ja to mogu, jer nemam NIKAKVIH dodirnih tacaka sa njom.
s druge strane politicke nauke(medjunarodni odnosi) su mi super fakultet,gledala sam predmete, i svidjaju mi se, ALI STA CU POSLE SA TIM FAKULTETOM? kako da se zaposlim?
ima li neko pametan savet?
bezi sa ekonomije...ja sam srednja ekonomska pa nista ne kapiram..znaci tesko je narocito statistika,racunovodstvo...a srednja je macji kasalj u odnosu na fax ..(koliko sam cula)
sestra mi je politickim naukama...smer medjunarodni..
a za ostalo, zaposlenje ne znam.....valjda ce neko ko je zavrsio da odg ..![]()
Ma nije ekonomija nista strasno. Imam drugaricu na ekonomiji i kaze da nije uopste tesko samo malo u pocetku dok se gimnazijalci uhodaju u strucne termine i to je to. A ni srednja ekonomska nije toliko teska. Poznajem ljude odatle i niko se ne zali da mu je nesto mnogo tesko. Ne znam, valjda sve zaisi od osobe i interesovanja. Ali toliko njih zavrsi ekonomiju pa nemoguce je da su svi genijalci, znaci nista posebno...![]()
u pravu si ..znam da je meni bilo tesko u prvoj godini ..sad je vec lakse ..al ipak je ne volim xaxaxa![]()
Ko studira novinarstvo mora da zna šta je ova Prva medijska akademija na www.pma.rs?
necu kao ona ...ja bih socijalnu politikua ti sta upisujes. Je l' ces medjunarodne?
necu kao ona ...ja bih socijalnu politiku![]()
Pocinjem ovih dana sa pripremama. Krajnje je vreme da pocnem. A vi buduci studenti je l' ste krenuli sa pripremama?
Mislim da je bilo koji smer na FPN-u dobar. Sad, opet, sve zavisi od interesovanja. A tvojoj sestri kako se cini smer na kome je i FPN uopste? Koja je godina?
I ja planiram da krenem sa pripremama.. ali nesto me sve hvata trema da nemam puno vremena..
Je l planiras sama da krenes ili na neku pripremnu nastavu??
Mene zanima medjunarodni smer..![]()
ja sam krenula na pripreme za srpski(inace hocu novinarstvo),a na faksu su kasnije te pripreme i mislim da nesto bas karatko traju(((
Ljudi molim vas da li neko moze da mi kaze sa koliko najmanje poena primaju na politikoloski smer???? Za prve 3 godine imam 19 bodova i sad sam totalno u frci da je to premalo![]()
![]()
Bas je dosta zainteresovanih za medjunarodni smer......