FAKULTET POLITICKIH NAUKA

e ljudi zanima me sledece: khm khm koliko primaju na zurnalistici..koliko je otprilike trebalo poena ove godine i prethodnih..gde mogu videti prijemni od ove i proshlih godina..
ne znam ni sama koji fax hocu..ovaj mi je kao neko poslednje opredeljenje..

e ljudi zanima me sledece: khm khm koliko primaju na zurnalistici..koliko je otprilike trebalo poena ove godine i prethodnih..gde mogu videti prijemni od ove i proshlih godina..
ne znam ni sama koji fax hocu..ovaj mi je kao neko poslednje opredeljenje..

primaju 40 na budzet u 120 na samofinansiranje, mada je ove godine povecana lista za nekih 20 mesta, valjda...a listu valjda imas na sajtu fakulteta nagde.

ono sto mene interesuje je sledece: ima li neko informaciju kada i da li treba profesorki engleskog(vazi za novinare) da se pokazu diplome pre kolokvijuma u ponedeljak, posto ja imam one koje me oslobadjaju od ispita???

Da li za prijemni (novinarski smer) treba "Istorija srpske knjizevnosti" Jovana Deretica ili "Istorija knjizevnosti" koju je takodje napisao Jovan Deretic ali pored njega postoje jos dva autora? Na sajtu fakulteta pise da je potrebna "Istorija knjizevnosti" Jovana Deretica. Nesto se ne uklapa u knjigama koje je moja sestra trazila pa me zanima gde moze da se nadje ova koja je na sajtu i da li je neko vec nabavio istu?
Hvala unapred !!!

Back