@ joca vechiti pesimista, nemoj nam kvariti zabavu...
Ja PESIMISTA?!
Naprotiv,bodrim sve,da ne bi razmisljali o popravnom,pa i tebe sam sinoc,zar se ne secas???
Nego,ti si se sigurno naoruzala znanjem!

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ joca vechiti pesimista, nemoj nam kvariti zabavu...
Da, da kako da ne...toliko sam sve nauchila da cu i nocas morati da se druzim sa hrestomatijom (mojim novim najboljim drugom)![]()
e da, sto se tice vezbi iz ipt-a u utorak u skupstini, mora li da se cita nikomahova etika za tad? hocemo li imati minitest?
Kave vezbe u skupshtini, ko je to rekao??????
Evo i ja,posle 100 godina al' ajde.Meni je moj test bio ok,da ne kazem lak,verujem da prolazim.Prepisivanja nije bilo,mada ja spremila i puskice,cula da ovde i to moze da prodje,ali nista od toga.Uglavnom,prodje i to,nas prvi kolokvijum![]()
nemamo vezbe....nego pred drugi kolokvijum iz ipt-a,trebali bismo da imamo cas vezbi iz Nikomahove etike...da bi stigli da se bolje spremimo za test Pavicevic nam je odlozio taj cas vezbi...i umesto tad imacemo predavanja o Nikomahovoj etici u skupstini a posle toga i mini test,koji se nece bodovati....
tako sam ja razumela....
obavezno je koliko i predavanje,ali za onog ko sam ne moze da razume n.etiku bilo bi pozeljno da dodje , posto prof kaze da je tesko za razumevanje....