FAKULTET POLITICKIH NAUKA

za onog ko je imao vremena da ovo sve nauci kolokvijum tacnije test iz ridera je bio smesan , to su sve osnovne stvari iz lekcija a da ne govorimo o kolicini prepisivanja na istom ... licno sam 2 pitanja rekao kolegi do mene mada ja padam ovaj kolokvijum jer nisam dovoljno naucio pa svuda gde treba da se nesto objasni u 2,3 recenice meni je prazno ili par reci samo stoji , a ta pitanja nose najvise poena

ja sam bila 4. grupa i kad sam videla pitanja, odmah sam pomislila da padam, jer nisam znala skoro nijedno pitanje koje je moralo da se objasnjava...ali mi je zato neka devojka iza mene (fala joj od srca:)) rekla sve sto nisam znala, tako da ocekujem da prodjem sa 7 najmanje...

e da, sto se tice vezbi iz ipt-a u utorak u skupstini, mora li da se cita nikomahova etika za tad? hocemo li imati minitest?

Poslednja izmena:
Kave vezbe u skupshtini, ko je to rekao??????

nemamo vezbe....nego pred drugi kolokvijum iz ipt-a,trebali bismo da imamo cas vezbi iz Nikomahove etike...da bi stigli da se bolje spremimo za test Pavicevic nam je odlozio taj cas vezbi...i umesto tad imacemo predavanja o Nikomahovoj etici u skupstini a posle toga i mini test,koji se nece bodovati....
tako sam ja razumela....
obavezno je koliko i predavanje,ali za onog ko sam ne moze da razume n.etiku bilo bi pozeljno da dodje , posto prof kaze da je tesko za razumevanje....

Prepisivanja kod mene ne.Mogao si eventualno na momente da se konsultujes sa kolegama pored,mada je ovaj sto je dezurao stalno opominjao,premestao pojedine i pretio izbacivanjem.Puskice nisam smela da izvadim ali kazem,moj test nije bio tezak.1.grupa,dok ovo dvoje pored mene su imali 6. i ne znam koju jos grupu,i ja ne verujem da bih isto uradila sa njihovim testovima.

nemamo vezbe....nego pred drugi kolokvijum iz ipt-a,trebali bismo da imamo cas vezbi iz Nikomahove etike...da bi stigli da se bolje spremimo za test Pavicevic nam je odlozio taj cas vezbi...i umesto tad imacemo predavanja o Nikomahovoj etici u skupstini a posle toga i mini test,koji se nece bodovati....
tako sam ja razumela....
obavezno je koliko i predavanje,ali za onog ko sam ne moze da razume n.etiku bilo bi pozeljno da dodje , posto prof kaze da je tesko za razumevanje....

ha, ipak nisam utripovala, samo pogresno razumela:super:

Back