tara1988
Početnik
- Poruka
- 39
Jel moze neko da mi napise sajt sto je Ivana Damnjanovic aka asistent upt dala,nisam danas stigla da ga zapisem na vezbama?
E a sta ste radili na vezbama, je l pripremu za kolokvijum?
Je l objasnjavala nesto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze neko da mi napise sajt sto je Ivana Damnjanovic aka asistent upt dala,nisam danas stigla da ga zapisem na vezbama?
Ko ima sutra vezbe iz UPT-a ako moze neka napise kada i gde ih ima, rekla nam je asistentkinja da dodjemo na konsultacije kada god hocemo...
Ja sam se ipak odlucila za rider- nema sanse za tako kratko vreme da popamtim sve sto pise Kecmanovic, sve je isto i nadovezuje se jedno na drugo, a onaj deo o moci mi je...
Nama je odlozio ( politikolozima, odn. grupama P1 i P2) vezbe za sledeci petak da ne moramo da citamo i politiku jos...
Zbog toga me zanima ko sutra ima UPT, da ne bi morali da dolazimo i u petak samo zbog konsultacija.
Jooj, idem da ucim pa se vidimo:???::???::???:
![]()
A,da,jos nesto,koliko skripta iz upt-a ima strana?
Ko ima sutra vezbe iz UPT-a ako moze neka napise kada i gde ih ima, rekla nam je asistentkinja da dodjemo na konsultacije kada god hocemo...
Je l' moze da se promeni nacin polaganja,ili je sada kasno?
d 13 je rekao da sprema iz ridera,ali uz pomoc skripti i da radi mini test...to mi je nejasno!!
d13 otkud znas da je upt u 10?
jesu li okacili negde obavestenje???
meni nije jasno nesto za esej....
jel moramo za 6 da na sva 3 pitanja odg bar ono najosnovnije...a za vecu ocenu sto vise i tacnije napises...???
meni nije jasno nesto za esej....
jel moramo za 6 da na sva 3 pitanja odg bar ono najosnovnije...a za vecu ocenu sto vise i tacnije napises...???
Moraju sva tri pitanja za 6, a to koliku ces ocenu da dobijes ako napises nesto vise od osnovnog niko ne moze da ti kaze...
Ja sam cula da se kod Kecmanovica nikad ne znas sta ces dobiti, ali to ne mora da bude tacno, mozda je samo necije iskustvo takvo.
Za neku bolju ocenu, 9 ili 10 potrebno je da povezujes pitanje sa drugim lekcijama sto nije tesko jer prof samo ponavlja i ponavlja iste stvari u onom materijalu, itreba prilicno dobro da to naucis da bi znala da razgranicis....
joj ljudi meni je frka....ne znam za vas...
Nema na cemuto sam i ja mislila samo nisam bila 100% sigurna....
zahvaljujem![]()
Kolokvijum iz predmeta Uvod u političku teoriju
N6, N8 - 11.30h, slušaonica 16
Kockice ljubim te..popravila si mi dan sa ovom informacijom!!!!TNX