FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ko ima sutra vezbe iz UPT-a ako moze neka napise kada i gde ih ima, rekla nam je asistentkinja da dodjemo na konsultacije kada god hocemo...
Ja sam se ipak odlucila za rider- nema sanse za tako kratko vreme da popamtim sve sto pise Kecmanovic, sve je isto i nadovezuje se jedno na drugo, a onaj deo o moci mi je:sad2:...
Nama je odlozio ( politikolozima, odn. grupama P1 i P2) vezbe za sledeci petak da ne moramo da citamo i politiku jos...
Zbog toga me zanima ko sutra ima UPT, da ne bi morali da dolazimo i u petak samo zbog konsultacija.
Jooj, idem da ucim pa se vidimo:dash::dash::dash::???::???::???::dosadno:

Je l' moze da se promeni nacin polaganja,ili je sada kasno?

d 13 je rekao da sprema iz ridera,ali uz pomoc skripti i da radi mini test...to mi je nejasno!!

Ako se odlucis za rider, polazes test od 20 pitanja, i ucis i iz ridera i iz knjige profesora Ratkovica, tu ima oko 20 ak stranica...
Definitivno je sve tesko i nerazumno, ali ce ovde biti makar i pitanja na zaokruzivanje i mozda me sreca posluzi pa nesto uradim...
Nemam pojma sta je bolje da li hrestomatija ili rider, onaj prvi deo iz hrestomatije je lak, ali posle...Nije tesko vec nemamo vremena to da naucimo...
A i ovaj deo o politici iz ridera je prazna prica...
Ja cu nauciti samo ono sto je ona pokazivala na prezentaciji na vezbama inace vezbe ove nedelje nisu obavezne, nece upisivati ali cemo moci da se konsultujemo sta nam nije jasno..
To bi bilo to uglavnom...

meni nije jasno nesto za esej....
jel moramo za 6 da na sva 3 pitanja odg bar ono najosnovnije...a za vecu ocenu sto vise i tacnije napises...???

Moraju sva tri pitanja za 6, a to koliku ces ocenu da dobijes ako napises nesto vise od osnovnog niko ne moze da ti kaze...
Ja sam cula da se kod Kecmanovica nikad ne znas sta ces dobiti, ali to ne mora da bude tacno, mozda je samo necije iskustvo takvo.
Za neku bolju ocenu, 9 ili 10 potrebno je da povezujes pitanje sa drugim lekcijama sto nije tesko jer prof samo ponavlja i ponavlja iste stvari u onom materijalu, itreba prilicno dobro da to naucis da bi znala da razgranicis....

Moraju sva tri pitanja za 6, a to koliku ces ocenu da dobijes ako napises nesto vise od osnovnog niko ne moze da ti kaze...
Ja sam cula da se kod Kecmanovica nikad ne znas sta ces dobiti, ali to ne mora da bude tacno, mozda je samo necije iskustvo takvo.
Za neku bolju ocenu, 9 ili 10 potrebno je da povezujes pitanje sa drugim lekcijama sto nije tesko jer prof samo ponavlja i ponavlja iste stvari u onom materijalu, itreba prilicno dobro da to naucis da bi znala da razgranicis....

to sam i ja mislila samo nisam bila 100% sigurna....
zahvaljujem ;)

Kolokvijum iz predmeta Uvod u političku teoriju
Smerovi: Politikološke studije, Novinarstvo i komunikologija
15. novembar 2008.
Raspored polaganja po grupama

Test (sve grupe): 11.30h, slušaonica 1

Usmeno (sve grupe): 13h, slušaonica 2

Esej:
P1, P2, P3, P4 - 11.30h, slušaonica 4;
N5, N7 - 11.30h, slušaonica 17
N6, N8 - 11.30h, slušaonica 16

ne znam da li znate ali danas je na ipt-u rekao da oni koji ove nedelje imaju vezbe (mislim da su u pitanju n/5 i n/6) da imaju vezbe sledece nedelje sa nama (N/7 i N/8) jer su se mnogi zalili da ne mogu da stignu da procitaju Politiku ....pa vam je covek izasao u susret

a kad budemo isli u narodnu skupstinu,ili gde vec,pricace nam o Nikomahovoj etici -sto ce nam trebati za 2 kolokvijum jer necemo imati vezbe iz n.etike ....pa da se ne bi mucili da protumacimo text koji ce nam trebati za kol. on ce nam sve objasniti u obilasku skupstine(ili cega vec)

nadam se da je neko razumeo :mrgreen:

Poslednja izmena:

Back