Za soc. ne znam,ali je rekao da cemo mi ipak imati predavanja iz upt-a, a bilo je predvidjeno da nemamo.
Mislim da to vazi i za vezbe,posalji mejl Vranicu.
Mislim da to vazi i za vezbe,posalji mejl Vranicu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za soc. ne znam,ali je rekao da cemo mi ipak imati predavanja iz upt-a, a bilo je predvidjeno da nemamo.
Mislim da to vazi i za vezbe,posalji mejl Vranicu.[/QUO
Poslala sam mu mejl malo pre, valjda će uskoro odgovoriti.
Znači konačan datum je 15.novembar...
Je l znaš odakle Jolene to da u nedelji predviđenoj za kolokvijum nemamo vežbe?
Nama to niko nije rekao...
Ništa, jedino da pitamo Pavlovića sutra na predavanju...
I Pavićevića u ponedeljak na eseju...

Iz soc.nemamo sigurno,ali mi se cini da cemo imati ipt,posto nam je kolokvijum u decembru.
Ja imam sutra vezbe iz ipt-a,pa cu vam javiti.
Iz soc.nemamo sigurno imas na sajtu,ali mi se cini da cemo imati ipt,posto nam je kolokvijum u decembru.
Ja imam sutra vezbe iz ipt-a,pa cu vam javiti.
A,da,datum ne mozemo menjati,jer je sve zakazano,nazalost!
Mi imamo i sledeće nedelje vežbe, a vi ih nećete imati, napisao je da se vežbe u terminu od 10.do 14. novembra normalno održavaju, a da ih vi od 17. do 21. nemate, ne razumem zašto ih ne biste imali kada je kolokvijum 17. i kada je cilj da imamo vremena za spremanje...
Da,spremamo isto...ja sam kopirao te glave u Smederevu, tako da ne znam koje je izdanje.
Cuo sam da postoji u kopirnici preko puta,ali nisam siguran!
Mi imamo soc.vec 3 nedelje zaredom,zbog kolokvijuma,jer bismo kasnili,sutra radimo Vebera!
A,iz ipt-a radimo Platona.
sta je za sledece vezbe iz UPT-a i koje su glavne crte danasnjih vezbi iz MSS i UPT ?
jel ima neko da sprema od Platona zakone???
inace ova iz upt-a nam je rekla da se za 15. niko nije bunio...kao, vama sto ste imali prosle nedelje vezbe je odgovarao termin...
Mi imamo soc.vec 3 nedelje zaredom,zbog kolokvijuma,jer bismo kasnili,sutra radimo Vebera!
A,iz ipt-a radimo Platona.
E posto radite Vebera sutra ajde ako mozes napisi kako je bilo i sta je dao Pavlovic na testu, ili ko ti vec drzi vezbe, ne znam nekima drzi Jelena Loncar.
Mi to imamo sledece nedelje u sredu...

E,ovako,imao sam danas vezbe iz soc.kod Jelene Loncar,i to samo jedan cas,posto smo brzo odgovorili na sva pitanja,a i bio joj je rodjendan!
Ne mogu tacno svih reci da se setim,ali napisacu sustinu pitanja,sto je najbitnije!
1.Kako je Veber nazivao drus.delanje koje se tice postojanja Boga,molitve?
Odg.je: vrednosnoracionalno
2.Sukobi predstavljaju drustveno delanje? DA
3.Ukoliko se dvojica biciklista sudare,sudar ne predstavlja ,,drustveno delanje" TACNO