FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Za soc. ne znam,ali je rekao da cemo mi ipak imati predavanja iz upt-a, a bilo je predvidjeno da nemamo.
Mislim da to vazi i za vezbe,posalji mejl Vranicu.[/QUO
Poslala sam mu mejl malo pre, valjda će uskoro odgovoriti.
Znači konačan datum je 15.novembar...
Je l znaš odakle Jolene to da u nedelji predviđenoj za kolokvijum nemamo vežbe?
Nama to niko nije rekao...
Ništa, jedino da pitamo Pavlovića sutra na predavanju...
I Pavićevića u ponedeljak na eseju...

Iz soc.nemamo sigurno,ali mi se cini da cemo imati ipt,posto nam je kolokvijum u decembru.
Ja imam sutra vezbe iz ipt-a,pa cu vam javiti.

Super a šta imate vi sutra, Platona?
Mi smo to imali prošle nedelje što znači da imamo sledeće i to u petak, ma užas!!!
Ajde pitaj Pavićevića, ali mu naglasi da su to grupe koje su imale prošle nedelje npr.P1 ili P2, N5 ili N6, ali čisto sumnjam da nemamo rekao bi u utorak kada smo se smejali esejima!!!
Znači, cela Aristotelova politika, super plus i vežbe iz UPT-a i to još u petak a u subotu imamo kolokvijum...
Prosto savršeno...

Iz soc.nemamo sigurno imas na sajtu,ali mi se cini da cemo imati ipt,posto nam je kolokvijum u decembru.
Ja imam sutra vezbe iz ipt-a,pa cu vam javiti.
A,da,datum ne mozemo menjati,jer je sve zakazano,nazalost!

Mi imamo i sledeće nedelje vežbe, a vi ih nećete imati, napisao je da se vežbe u terminu od 10.do 14. novembra normalno održavaju, a da ih vi od 17. do 21. nemate, ne razumem zašto ih ne biste imali kada je kolokvijum 17. i kada je cilj da imamo vremena za spremanje...

Mi imamo i sledeće nedelje vežbe, a vi ih nećete imati, napisao je da se vežbe u terminu od 10.do 14. novembra normalno održavaju, a da ih vi od 17. do 21. nemate, ne razumem zašto ih ne biste imali kada je kolokvijum 17. i kada je cilj da imamo vremena za spremanje...

Mi imamo soc.vec 3 nedelje zaredom,zbog kolokvijuma,jer bismo kasnili,sutra radimo Vebera!
A,iz ipt-a radimo Platona.

Mi imamo soc.vec 3 nedelje zaredom,zbog kolokvijuma,jer bismo kasnili,sutra radimo Vebera!
A,iz ipt-a radimo Platona.

Aha, e pa ja to nisam znala, onda kapiram.
Mi smo Platona vec radili pre 10 dana, ja sam imala Zakone 5., 6., 7., I 8. glavu.
Imate test na samom pocetku, 3 pitanja, na primer koji zakon se nalazi u kojoj glavi, da li je Platon nesto napisao u toj i toj glavi ili nije i nesto o uredjenju, ja sam imala koji status imaju stranci u toj idealnoj novoformiranoj drzavi...

sta je za sledece vezbe iz UPT-a i koje su glavne crte danasnjih vezbi iz MSS i UPT ?

Za MSS ne znam ja sam politikoloski smer, ali iz UPT-a se radila drzava, bar smo je mi radili i tu ti je najbitnije da znas da razlikujes npr. totalitarne i totalitarne drzave, pa pravnu drzavz i vladavinu prava itd... Sve je lepo napisano u rideru poglavlje Drzava.
A za sledece vezbe poglavlje Nasilje i moc treba da se procita...
To je uglavnom to

jel ima neko da sprema od Platona zakone???

inace ova iz upt-a nam je rekla da se za 15. niko nije bunio...kao, vama sto ste imali prosle nedelje vezbe je odgovarao termin...

Ma bunili smo se i rekli joj da imamo sociologiju 17og ali nam je rekla da nema vajde od toga sto se bunimo i da je prvobitno bilo zamisljeno da u sledecoj nedelji imamo sve kolokvijume, tako da treba da budemo srecni i cutimo sto imamo samo 2 a ne i sva 4....
Znaci, ostade 15.uzas...
Pavlovic je izbacio na sajtu raspored polaganja i raspored priprema za kolokvijum, ja imam sutra te pripreme posle predavanja pa cu vas obavestiti kako je bilo.:D

Vazno obavestenje za novinare!
Juce nam je na vezbama iz MSS-a asistentkinja napisala 6 pitanja koje cemo,verovatno imati na testu.Molim kolege i koleginice da objave ako imaju,pa mozemo da sastavimo ceo test (ako nije svima dala ista).

1.Podela medija po sadrzaju (kao i sve ostale podele)

2.Uloga medija

3.Prve novine

4.Godina osnivanja najstarijih novina u Srbiji (i ime novine)

5. 3 najvece agencije kod nas

6.Def. medijskog sistema

E,ovako,imao sam danas vezbe iz soc.kod Jelene Loncar,i to samo jedan cas,posto smo brzo odgovorili na sva pitanja,a i bio joj je rodjendan!:D:D:D
Ne mogu tacno svih reci da se setim,ali napisacu sustinu pitanja,sto je najbitnije!

1.Kako je Veber nazivao drus.delanje koje se tice postojanja Boga,molitve?

Odg.je: vrednosnoracionalno

2.Sukobi predstavljaju drustveno delanje? DA

3.Ukoliko se dvojica biciklista sudare,sudar ne predstavlja ,,drustveno delanje" TACNO

E,ovako,imao sam danas vezbe iz soc.kod Jelene Loncar,i to samo jedan cas,posto smo brzo odgovorili na sva pitanja,a i bio joj je rodjendan!:D:D:D
Ne mogu tacno svih reci da se setim,ali napisacu sustinu pitanja,sto je najbitnije!

1.Kako je Veber nazivao drus.delanje koje se tice postojanja Boga,molitve?

Odg.je: vrednosnoracionalno

2.Sukobi predstavljaju drustveno delanje? DA

3.Ukoliko se dvojica biciklista sudare,sudar ne predstavlja ,,drustveno delanje" TACNO

nama je bilo drugacije...
prvo je isto
drugo...odg je bio pravo,pod c
trece....odg je netacno....zao mi je ali ne secem se 2 i 3 pitanja....

Back