KoCkiCa_
Domaćin
- Poruka
- 4.331
ovo gore sto si ispisala imam i ja ..to sam uzela danas...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuu,blago nama.Sta mislis,sta je lakse spremiti,textove iz ridera ili Kecmanoviceve?
Mada,problem je zahtevanje odgovora na sva 3 pitanja....

ja sam ya kecmanovica....

ja sam bila do pauze,ali posle pauze je ovim sto su ostali rekao sta treba i sve po redu...ja cu sutra da se raspitam posto znam ko je ostao![]()

Da,ja sam sa novinarskog,ali isto vazi za sve.
Ja ne poznajem nijednu osobu koja ide na predavanja!
Ja sam cuo da je kol. 15.novembra!

znaci ljudi bacamo se sutra na ubedjivanje asistentkinje... sto kasnije to bolje...
izgleda da sl nedelje nemamo predavanja iz upt-a tako je nesto rekao prof
Bila sam na upt-u, i sve informacije su vam tachne sem @Tara - u nedelji kada su kolokvijumi tj od 10-16 novembra nema vezbi ni predavanja..tako da nemoj bar to da chitash... 
Vi se raspisali...Bila sam na upt-u, i sve informacije su vam tachne sem @Tara - u nedelji kada su kolokvijumi tj od 10-16 novembra nema vezbi ni predavanja..tako da nemoj bar to da chitash...
![]()
Vi se raspisali...Bila sam na upt-u, i sve informacije su vam tachne sem @Tara - u nedelji kada su kolokvijumi tj od 10-16 novembra nema vezbi ni predavanja..tako da nemoj bar to da chitash...
![]()

a jel moze ta "hrestomatija" u vidu zaokruzivanja i dopisivanja a ne esejski tip ?
ali bi i meni to odgovaralo...

Kakav je smarach a juche rekao da nemamo...
Imacemo predavanja i vezbe iz upt-a,sada nam je rekao,nazalost!
Hrestomatija je 100 puta laksa!
Tara,Vranicev mejl je:vranicbojan86@yahoo.com