FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Auuu,blago nama.Sta mislis,sta je lakse spremiti,textove iz ridera ili Kecmanoviceve?
Mada,problem je zahtevanje odgovora na sva 3 pitanja....

Ne znam šta da ti kažem, verovatno ću izabrati ovu hrestomatiju od Kecmanovića nije teška, jedino je problem vreme koje mi nemamo, s obzirom da su nam 7 dana pre kolokvijuma rekli: ‚‚E imate kolokvijum, pa se snađite kako znate. ‚‚
Makar nam je Pavlović najavio bukvalno 3 nedelje i više kada je kolokvijum, a to što nismo učili je naša stvar.
Preporučila bih ti ovu hrestomatiju, pa ti vidi da li ti ona više odgovara, onaj Simeunovićev rider je prilično teži, u stvari baš onaj prvi deo o politici i tekstovi tipa ‚‚Pohvala teoriji‚‚...
Ti si sa novinarskog?Mislim da ono što važi za nas politikologe važi i za vas, s obzirom da i zajedno imamo predavanja na koja niko ne ide!!! Je li bio neko danas, ima li nekakvih novosti iz UPT-a?:sad2:

ja sam bila do pauze,ali posle pauze je ovim sto su ostali rekao sta treba i sve po redu...ja cu sutra da se raspitam posto znam ko je ostao :mrgreen:

A ko je prričao, asistent ili profesor?
Ne znam da li da odem na ove konsultacije kod Vranića, s obzirom da je on saradnik i da je još uvek student, možda bi on mogao da nam da neke informacije?Htela sam da mu pošaljem mejl ali sam izgleda pogrešno prepisala adresu, ako neko ima neka je postavi.
Mrzi me da se cimam sutra do faksa, a nememo ni vežbe ni predavanja tek sledeće nedelje kada nam treba najviše vremena!!! Baš smo baksuzi!!!:???::mrgreen::dash:

Da,ja sam sa novinarskog,ali isto vazi za sve.
Ja ne poznajem nijednu osobu koja ide na predavanja!:lol:
Ja sam cuo da je kol. 15.novembra!

Super, prosto ne znam šta je bolje, da li 13og ili 15og!:mrgreen:
Kada imate vi vežbe?
Mi smo pokušali suptilno da ubedimo asistentkinju da nam odloži makar za 20., ali nam nije uspelo!!!
Udružite se vi novinari pa pokušajte, možda vas više voli;););)!!!!

Vi se raspisali... :) Bila sam na upt-u, i sve informacije su vam tachne sem @Tara - u nedelji kada su kolokvijumi tj od 10-16 novembra nema vezbi ni predavanja..tako da nemoj bar to da chitash... :)

Stvarno? Nama to niko nije rekao!!!
E bas ti hvala, ulepsa mi dan!!!
Bar to ne moramo!!!
Koja je razlika u ocenjivanju? Šta misliš da je bolje, rider ili hrestomatija?
Hvala ni informaciji jis jednom!:D:super:

a jel moze ta "hrestomatija" u vidu zaokruzivanja i dopisivanja a ne esejski tip ?

Ne, nazalost :( ali bi i meni to odgovaralo...

@Tara- Ja cu esejski tip pismeno, jer mi je njegov materijal najlakshi...a ocenjivanje ide po nekom uvrnutom principu npr. 10 ak relevantnih redova (za svako pitanje) ti je 6 a shestica nosi 16 poena itd. Za 9 i 10 je potrebno da se napishe najbitnije, neki detalji i da se poveze sa nekom drugom lekcijom...ali u sushtini najbitnije je da je koncizno i da ne vrtish 3 rechenice na vishe strana jer to ne daje bolju ocenu.

Ako te oceni sa shesticom dobijash 16 poena, sedmica 20, osmica 24, devetka 28 i desetka 30.

Imacemo predavanja i vezbe iz upt-a,sada nam je rekao,nazalost!
Hrestomatija je 100 puta laksa!
Tara,Vranicev mejl je:vranicbojan86@yahoo.com

I sta sada, je l imamo vezbe sledece nedelje, posto je nedelja predvidjena za kolokvijum?
Vi ako ste danas imali znaci da nemate sledece nedelje nego za dve pa vam je zato rekao ili inace svi imaju vezbe sledece nedelje?
Sad sam se smorila najstrasnije dobro bi nam doslo par dana vise za ucenje i da ne moramo da citamo Politiku i spremamo soc za sredu!:(:(:(

Back