FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Mozda je bilo ovo pitanje ali nadam se da ce ipak moci neko da mi konkretno odgovori.Da li se na prijemnom na novinrstvu insistira na teoriji knizevnosti ili nesto u vezi sadrzaja dela iz srpskog?Kakve su forme ta pitnja ?Jel dolaze u obzir bas sva dela iz sve cetiri godine?

Pozdrav svima prisutnima... Da li neko moze da mi pruzi informacije o tome kakav je smer za socijalni rad, i koliko od prilike ima zainteresovanih ove godine.... Hvala

kupi informator, on zna o socijalnom smeru mnogo vise nego ja! ;)

A sto se zainteresovanih tice, ja nisam ni Beli Mag ni Vidoviti Shaban da mogu da predvidim koliko ljudi se interesuje za odredjeni smer! :dontunderstand:

Ćao ljudi!
Završavam pravni fakultet u Beogradu, a kad sam ga upisivala, strašno sam se dvoumila izmedju pravnog i FPN-a, a skoro sam čula da postoji neka mogućnost da kada se prava završe, da se polože neki ispiti razlike i da završiš i FPN. Pri tom, čula sam o različitim brojkama, da je to 8 ispita, pa da je 12,...tražila sam i na sajtu fakulteta, ali ništa nisam našla.
Da li možda zna neko nešto o tome?
Hvala unapred!

Ćao ljudi!
Završavam pravni fakultet u Beogradu, a kad sam ga upisivala, strašno sam se dvoumila izmedju pravnog i FPN-a, a skoro sam čula da postoji neka mogućnost da kada se prava završe, da se polože neki ispiti razlike i da završiš i FPN. Pri tom, čula sam o različitim brojkama, da je to 8 ispita, pa da je 12,...tražila sam i na sajtu fakulteta, ali ništa nisam našla.
Da li možda zna neko nešto o tome?
Hvala unapred!

Najbolje bi bilo da se raspitas direktno na fakultetu. Sve informacije mozes dobiti na telefonu 3092-903 od 11 do 13.

zrexi, i moj kolega sa fpna hoce posle da zavrsi pravni :) znaci, to sigurno moze, e sad, koliko mora ispita da se da, to stvarno ne znam...sto rece ovaj iznad, najbolje je da zoves fakultet i da pitas, tako ces znati da je to sigurno tacna info. a mozda to mogu da ti kazu i na pravnom...mada, posto tamo ljubaznost u administraciji ne postoji, po onome sto ja znam, zovi ti fpn :)

Back