FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Dobro,ja se ipak moram raspitati.I nije bas da sam veliki streber..Zanimalo me to zato sto sam jos 6 dana u Beogradu,a ne zivim ovde vec u drugom gradu,pa bih konkurisala za mesto u "4.aprilu",a za to bi bilo dobro da "upadnem" na budzet.Jer u mom gradu,nazalost,nema ovog fakulteta.Ipak-hvala ti puno,bio si mi od velike pomoci a ako me jos nesto bude zanimalo,nadam se da ti se mogu obratiti.
Nema na cemu, obrati mi se slobodno... ;)

Informator je prosle godine,koliko se secam,izasao negde u junu....
Sto se tice toga na sta bi trebala da obratis paznju-sve je vazno!!!
Svake godine su pitanja drugacija i svake godine je nesto drugo zastupljenije,tako da ti niko ne moze reci "uci ovo,nemoj ono" itd. Jedino sto bih mogla da izdvojim su podele i tabele iz sociologije...

e stvarno bwe...nesto sma malo zesce bolesna pa nikako da dodjem da se raspitam..kad izlazi informator?nisma lenja i sama cu se raspitati i encu da gnjavim jadnog shinodu ali nigde nsita ne kaze na sajtu(bar ja ne nadjoh) a i bolesna sam...ceo raspust se nisma makla iz kuce :(

Kod Veselinovog je opusteno u januaru, kako odmicu rokovi sve je teze proci, kao i kod svih profesora. Mitrovicka je komplikovana, kod nje se tesko prolazi. i ne postoji nikakav korisni savet koji ti moze pomoci da prodjes kod nje. Ljudima koji zavrsavaju cetvrtu godinu srednje, a imali su slabiji prosek i zele da upisu medjunarodne odnose, savetujem da pokusaju da upisu politikolosko pa da se onda prebace na medjunarodne. u pocetku vam kazu da vam treba prosek 8.5 da prodjete, ali mislim da nema uslova za prelazak. ne znam koliko vam je poznato da ako upisete fax kao samofinansirajuci posle nemate sanse da predjete na budzet osim ako neko od kolega sa budzeta ne obnovi godinu.

Back