Mr Kiza,hvala ti puno..Ja sam mislila da radim prijemni na FPN i da pokusam na pravnom u NS smer unutrasnjih poslova,ali videcu na kraju sta ce biti.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da vas pitam nesto,ako je neko upisao fax 2003. recimo i zavrsio u roku,znaci po starom zakonu,nije bolonja,da li on moze da upisuje taj master ili ne?
Jel oce neko da odgovori na moje pitanje? Vidim odgovarate na neke gluposti a ovo pametno zaobilazite???
Sto se tice P i M smera, to su dva najslicnija smera na FPN.
U moje vreme oko 2/3 predmeta bilo je zajednicko, mislim da je i sada tako, a prva godina je potpuno ista
Na prvom se vise izucavaju klasicne politicke pojave i instituti i okrenut je ka unutrasnjoj politici, dok je M uglavnom okrenut medjunarodnim odnosima.
Usled razlike u "tezini" predmeta na 3. i 4. godini studija, kao i cinjenice da na tim predmetima predaju "zaguljeniji" profesori, M smer slovi za "tezi", zato je "prestizniji", te je na njemu znatno veca navala za upis, ima vise kandidata nego za P smer i to su obicno ucenici sa ekstra prosecima iz srednje skole.
Zato je M smer teze upisati, uvek je na njemu crta u broju bodova znatno iznad nego za P smer.