candys
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Da li ostaje ista literatura za pripremu prijemnog za politikološki smer? Čula sam da će se promeniti udžbenik iz sociologije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze neko da mi kaze koliko je tezak engleski jezik na prvoj godini?
Negde sam pročitala da FPN (smer međunarodni odnosi) ima neki ugovor sa Ministarstvom spoljnih poslova prema kome valjda 10 najboljih studenata generacije ima obezbeđen posao u tom ministarstvu ili neki probni rad, tako nešto...Da li je to tačno?
Negde sam pročitala da FPN (smer međunarodni odnosi) ima neki ugovor sa Ministarstvom spoljnih poslova prema kome valjda 10 najboljih studenata generacije ima obezbeđen posao u tom ministarstvu ili neki probni rad, tako nešto...Da li je to tačno?
Sačekaj, u februaru su pripreme, rano ti je još, dva meseca ti treba da spremiš.
ne zaje bavaj![]()
one tri knjižurine treba da spremim a ne idem na pripreme sem u školi, ako znaš kaži![]()
Који уџбеник из социологије треба?
i volela bih da mi neki student sa FPN prenese svoje utiske o fakultetu.
Nije tezak da se zavrsi, ali perspektiva za posao je skoro nikakva i zato bolje gledaj nesto drugo.
to što se tiče posla mi je već poznato i svesna sam toga...nije meni do nekog tamo posla, meni je to toga da se borim za ono u šta verujem, zato sam odabrala ovaj faks![]()
to što se tiče posla mi je već poznato i svesna sam toga...nije meni do nekog tamo posla, meni je to toga da se borim za ono u šta verujem, zato sam odabrala ovaj faks![]()
E ljudi, što se tiče tog međunarodnog smera, kako ide taj izbor jezika? Na njihovom sajtu piše da je potrebno bar 8 godina učenja da bi se izabrao neki. Nemački sam učio 4 godine, da li Imam pravo da izaberem nemački, stvarno bih ga voleo unaprediti. Što se tiče zaposljenja, sve se može izmeniti kroz par godina.![]()
Znam to pa se zbog toga i razmisljam,hvala ti u svakom slucaju...takodje znam i da danas drustvenjaci najgore prolaze,ali sta drugo da upisem?Opste pravo mi se i ne svidja bas,na ekonomiji ima matematike,a meni prirodne slabo idu...stvarno ne znam sta da radim.
E ljudi, što se tiče tog međunarodnog smera, kako ide taj izbor jezika? Na njihovom sajtu piše da je potrebno bar 8 godina učenja da bi se izabrao neki. Nemački sam učio 4 godine, da li Imam pravo da izaberem nemački, stvarno bih ga voleo unaprediti. Što se tiče zaposljenja, sve se može izmeniti kroz par godina.![]()