FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Bezveze,isti odgovor sam i ja dobio mejlom,onda nam samo preostaje da cekamo pocetak marta(mada msm da istoriju za 3 i 4 razred mozemo uciti,jer ne verujem da ce menjati autore tih s' obzirom da su ti isti trebali i prosle godine) a sto se tice sociologije i ustava,e tu treba cekati pocetak marta,jer za ta dva predmeta postoje stare i nove knjige,neke su trebale prosle godine a ko zna da li ce ove godine trebati stare ili nove?!?! :zroll:

Припремна настава за полагање пријемних испита за Политичке науке,
Право и Економију на смеровима где се полажу:

- ИСТОРИЈА
- УСТАВ И ПРАВА ГРАЂАНА
- СОЦИОЛОГИЈА

Наставу изводи доктор наука, професор Београдског универзитета са дугогодишњим искуством и
изузетним резултатима у припреми будућих студената за успешно полагање пријемног испита.
Број места је ограничен!

За више информација послати мејл на: pripremnanastava2012@yahoo.com

U redu je to da ce literatura za nas da se objavi u martu,ali da li neko moze da nam kaze za ovu godinu ili proslu iz kojih knjiga su spremali predmete i koji su autori bili...nista nece da skodi da se spremamo iz njih,pa posle kada izadje spisak,da uzmemo da ucimo iz tih knjiga,jer nista ne mozemo da izgubimo,moze da bude da su i dosta slicne kjige,pa onda da bude manje lekcija za ucenje,tj manje novih stvari...

U redu je to da ce literatura za nas da se objavi u martu,ali da li neko moze da nam kaze za ovu godinu ili proslu iz kojih knjiga su spremali predmete i koji su autori bili...nista nece da skodi da se spremamo iz njih,pa posle kada izadje spisak,da uzmemo da ucimo iz tih knjiga,jer nista ne mozemo da izgubimo,moze da bude da su i dosta slicne kjige,pa onda da bude manje lekcija za ucenje,tj manje novih stvari...

Pa kad tako postavis stvari, onda mozemo iz bilo kojih knjiga da ucimo, sustina je valjda ista jer su predmeti isti, a kad budu trebale da se dodaju specificnosti iz odredjenih udzbenika - dodacemo :lol:

Pa kad tako postavis stvari, onda mozemo iz bilo kojih knjiga da ucimo, sustina je valjda ista jer su predmeti isti, a kad budu trebale da se dodaju specificnosti iz odredjenih udzbenika - dodacemo :lol:

pa da,to jeste...ali ja npr imam 2 knjige za ustav,tako i za sociologiju (nove i stare knjige) ,uporedjivala sam i skroz su drugacije,nemaju nista slicno,samo se neki naslovi poklapaju,ali ono napisano,nista...i onda nznm sta da radim... a da sacekam mart da vidim iz kojih tacno knjiga se sprema,kasno mi je da pocnem...samo kada bi nam nagovestili da li iz novih ili moze i iz starih..:) bilo bi super,ali nis od toga...:/ :) a onda cu morati da ucim iz svih knjiga koje imam,za sad,pa izbace literaturu,onda iz tih...jedino sto sam videla da se nova psihologija ne razlikuje mnogo od stare,pa mi je to jedan posao manje..:D

pa da,to jeste...ali ja npr imam 2 knjige za ustav,tako i za sociologiju (nove i stare knjige) ,uporedjivala sam i skroz su drugacije,nemaju nista slicno,samo se neki naslovi poklapaju,ali ono napisano,nista...i onda nznm sta da radim... a da sacekam mart da vidim iz kojih tacno knjiga se sprema,kasno mi je da pocnem...samo kada bi nam nagovestili da li iz novih ili moze i iz starih..:) bilo bi super,ali nis od toga...:/ :) a onda cu morati da ucim iz svih knjiga koje imam,za sad,pa izbace literaturu,onda iz tih...jedino sto sam videla da se nova psihologija ne razlikuje mnogo od stare,pa mi je to jedan posao manje..:D

E da, meni je ustav isto vrlo cudan i od autora koji se ne spominje bas nigde.. Neki ljudi su na ovom forumu bas i napisali iz kojih knjiga su oni ucili i cini mi se da su vecinom svi nabrojali iste autore. Bilo bi glupo kad bi bas ove godine promenili sve:sad2:
Ja sam vec izvadio oko 200 pitanja iz sociologije i ucicu sve, i sto treba i sto ne treba :lol:

E da, meni je ustav isto vrlo cudan i od autora koji se ne spominje bas nigde.. Neki ljudi su na ovom forumu bas i napisali iz kojih knjiga su oni ucili i cini mi se da su vecinom svi nabrojali iste autore. Bilo bi glupo kad bi bas ove godine promenili sve:sad2:
Ja sam vec izvadio oko 200 pitanja iz sociologije i ucicu sve, i sto treba i sto ne treba :lol:
Pa da..:) U glavnom su pisali za Tadicev ustav,i stvarno bi bilo glupo da menjaju sad..A soiologija,to ucim paralelno iz ove dve knjige koju imam :P Od viska glava ne boli (uglavnom) :D

Nije tajna :)

Sociologija: Mitrovic-Petrovic...Mada sam vadio sva moguca pitanja i sa interneta i iz ove knjige, a i iz drugih knjiga :)
Psihologija: Rot-Radonjic
Ustav: Lilic-Bulajic (Ne mogu Tadicev da nadjem nigde) :D
Pa da,isto i ja,samo meni drug donosi za koji dan Tadicev ustav :) A imas ga u zavodu za udzbenike da kupis,ja mislim,jesi li pogledao na netu? Ili ovako nesto da pokusas: http://shop.skolarac.net/index.php?...ion=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1 ? Mozes da narucis...

Back