ljikicarica
Početnik
- Poruka
- 20
Tek pocetkom marta ce se znati autori literature za prijemni 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U redu je to da ce literatura za nas da se objavi u martu,ali da li neko moze da nam kaze za ovu godinu ili proslu iz kojih knjiga su spremali predmete i koji su autori bili...nista nece da skodi da se spremamo iz njih,pa posle kada izadje spisak,da uzmemo da ucimo iz tih knjiga,jer nista ne mozemo da izgubimo,moze da bude da su i dosta slicne kjige,pa onda da bude manje lekcija za ucenje,tj manje novih stvari...
Pa kad tako postavis stvari, onda mozemo iz bilo kojih knjiga da ucimo, sustina je valjda ista jer su predmeti isti, a kad budu trebale da se dodaju specificnosti iz odredjenih udzbenika - dodacemo![]()
pa da,to jeste...ali ja npr imam 2 knjige za ustav,tako i za sociologiju (nove i stare knjige) ,uporedjivala sam i skroz su drugacije,nemaju nista slicno,samo se neki naslovi poklapaju,ali ono napisano,nista...i onda nznm sta da radim... a da sacekam mart da vidim iz kojih tacno knjiga se sprema,kasno mi je da pocnem...samo kada bi nam nagovestili da li iz novih ili moze i iz starih..bilo bi super,ali nis od toga...:/
a onda cu morati da ucim iz svih knjiga koje imam,za sad,pa izbace literaturu,onda iz tih...jedino sto sam videla da se nova psihologija ne razlikuje mnogo od stare,pa mi je to jedan posao manje..
![]()
Pa da..E da, meni je ustav isto vrlo cudan i od autora koji se ne spominje bas nigde.. Neki ljudi su na ovom forumu bas i napisali iz kojih knjiga su oni ucili i cini mi se da su vecinom svi nabrojali iste autore. Bilo bi glupo kad bi bas ove godine promenili sve![]()
Ja sam vec izvadio oko 200 pitanja iz sociologije i ucicu sve, i sto treba i sto ne treba![]()
Pa da..U glavnom su pisali za Tadicev ustav,i stvarno bi bilo glupo da menjaju sad..A soiologija,to ucim paralelno iz ove dve knjige koju imam
Od viska glava ne boli (uglavnom)
![]()
A za koji smer se spremas KOLEGINICE??![]()
I ja cu na soc politiku i soc rad, vidimo se na prijemnomhihihi..^^ Socijalna politika i socijalni rad...ali nesto sam gledala i planiram da polazem i na filozofskom andragogiju...najverovatnije cu to i da uradim,ali nznm jos...
![]()
E da warrior_5 ,iz kojih ti knjiga spremas,zaboravih da pitam...ako nije tajna,naravno...
![]()
Pa da,isto i ja,samo meni drug donosi za koji dan Tadicev ustavNije tajna![]()
Sociologija: Mitrovic-Petrovic...Mada sam vadio sva moguca pitanja i sa interneta i iz ove knjige, a i iz drugih knjiga
Psihologija: Rot-Radonjic
Ustav: Lilic-Bulajic (Ne mogu Tadicev da nadjem nigde)![]()