Gdjica_Msm
Početnik
- Poruka
- 33
evo sad gledam sajt za filozofski u ns-u, sta im znaci maternji jezik 1 i mat. jez. 2? :S tako ima i za strane jezike :/ a ovi blokovi to predpostavljam da biramo 1 od onih ponudjenih predmeta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo sad gledam sajt za filozofski u ns-u, sta im znaci maternji jezik 1 i mat. jez. 2? :S tako ima i za strane jezike :/ a ovi blokovi to predpostavljam da biramo 1 od onih ponudjenih predmeta?
Da treba istorija, ali ne znam da li treba da ucimo iz ove nove knjige. Verovatno je ova ciji su autori Djordje Djuric i Momcilo Pavlovic, Istorija za IV razred opsteg i drustveno-jezickog smera.Koji su autori za literaturu? Koliko ja znam za medjunarodne odnose se polaze istorija za gimnaziju drustveno jezickog smera za 3. i 4. godinu, ustav i sociologija.
Sad, ja bih pocela polako da nabavljam te knjige, ali ne znam tacno autore.
Da treba istorija, ali ne znam da li treba da ucimo iz ove nove knjige. Verovatno je ova ciji su autori Djordje Djuric i Momcilo Pavlovic, Istorija za IV razred opsteg i drustveno-jezickog smera.
A ustav je Tadicev?
A i iz sociologije su ove godine izbacili novu knjigu... Ko ce ga znati odakle da ucimo...
Ma dzaba se i raspitujem za taj fax, kad mi keva ne da u NSZna li mozda neko koliko bodova je potrebno da se upadne na novinarstvo? I kolika je navala na tom smeru? Predpostavljam da je velika, al' bolej vas da pitam, vi bolje znate
![]()
E ovako,planirao sam da upisem smer socijalni rad i socijalna politika,medjutim iz skole cu imati priblizno oko 32-33 boda,i zanima me koliko je moguce da upadnem u ovaj smer i koliko je prosle godine bilo najmanje potrebno za upis na budzet,a koliko za samofinansirajuce...Molim vas pozurite sa odgovorom,treba da pocnem da se spremam.poz svima![]()