Miki Sremca
Početnik
- Poruka
- 33
Ja upao na buzet na politikologiji,22 sam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odustace , ne sekiraj se ! Ljubim Bokicu moju :********; <3Cestitam svima koji su upisali
I drzite mi palceve da odustane 1 da ja mogu upasti na fax.
![]()
Odustace , ne sekiraj se ! Ljubim Bokicu moju :********; <3
nisam ni ja :/ja nisam prosla![]()
http://www.fpn.bg.ac.rs/wp-content/uploads/2011/05/N1.pdf Ovo je ovogodisnja preliminarna lista, na budzet upada njih 50, a na samofinansiranje 110, pa ti vidi kako stoje stvari.Inace, ove godine je konkurencija bila najveca upravo za novinarstvo, ali ako se potrudis da navuces sto bolji prosek u cetvrtoj i spremis prijemni kako treba mislim da ne bi trebalo da imas problema.
![]()
Hvala puno na odgovoru. Pokusavam vec par dana da otvorim tu listu ali ne uspevam,moyes li molim te da mi napises koji mje to minimalan broj bodova sa kojim je neko primljen na budzet i na samofinasiranje. Hvala unapred.
Evo, mogu i ja da ti odgovorim na ovo..Najmanji broj poena na budzetu je 73.14, a poslednji na samof. ima 58.46. Mislim da ce sledece godine biti mnogo veca konkurencija nego ove (i to za sve smerove), pa ce ovaj prag biti nesto drugaciji..
Ja takodje upisujem ovaj smer sledece godine.
![]()
E, izvini sto ti tek sad odgovaram, poslednja na budzetu je imala 73.14 poena, a na samofinansiranju 58.46.Hvala puno na odgovoru. Pokusavam vec par dana da otvorim tu listu ali ne uspevam,moyes li molim te da mi napises koji mje to minimalan broj bodova sa kojim je neko primljen na budzet i na samofinasiranje. Hvala unapred.
istinite su glasine,kad bi tako gledala ne bi nijedan fakultet upisala,osim etf-aZdravo svima..Interesuje me, da li su istinite glasine za ovaj fax da je tesko zaposliti se, ukoliko niste smer novinarstva? I interesuje me da li postoje mogucnosti zaposlenja u inostranstvu?
pozz...
![]()