I ja !
I takodje se nadam da je dovoljno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljno je :-))) svi upisujemo ljudi ;-)))) ima da se napijemo kada sve zavrsimo ;-)Ja do petka zavrsavam sa pripremama, citavih deset dana sam ucilasmatram da je to dovoljno za novinarstvo, u ponedeljak videcemo
![]()
i ja novinarstvooo..i imam uzasnu treemuuu...ako upisem, pa prosto ne znam sta cu da radim..e ljudi, ja dolazim u petak, upisujem novinarstvo, pa reko cisto da vam se javim.kako ide, jeste li spremni? Ako da bog, kad dodjemo da se upisemo, idemo posle kolektivno da pijemo
pozdrav svima i mnogo srece zelim
u principu svi mi ''novinari smo se toliko spremali ako ne rachunamo izvlachenje i tako te stvarchice xD joooj samo da prodjemo xDDmeni nisu trazili izvod... jo da bilo nas je dosta za novinarski smer...hehe mozda smo se i sreli a nemamo pojma
inace sve ukupno da oduzemo paniku, i sl i ja sma se pripremala oko 10 dana... nadam se da je dovoljno... ma upisacemo drugariiiiii))) a ondaa...tropski barrr pivoo mi daaajjj
![]()
u principu svi mi ''novinari smo se toliko spremali ako ne rachunamo izvlachenje i tako te stvarchice xD joooj samo da prodjemo xDD
Ma prolazimou principu svi mi ''novinari smo se toliko spremali ako ne rachunamo izvlachenje i tako te stvarchice xD joooj samo da prodjemo xDD
Jel gotovo ucenje ljudi ?![]()