FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ja sam isla danas da se prijavim nisu mi trazili izvod, ali nosila sam sa sobom sve dokumente cak i drzavljanstvo :D

Dovoljno je :-))) svi upisujemo ljudi ;-)))) ima da se napijemo kada sve zavrsimo ;-)
Ma ako upisem triiii dana se ne treznim :DDD (ako ne upisem onda cetiri hahahah)

meni nisu trazili izvod... jo da bilo nas je dosta za novinarski smer...hehe mozda smo se i sreli a nemamo pojma :P
inace sve ukupno da oduzemo paniku, i sl i ja sma se pripremala oko 10 dana... nadam se da je dovoljno... ma upisacemo drugariiiiii :)))) a ondaa...tropski barrr pivoo mi daaajjj :D

Nisu sumnjive dame na Brankovom mostu, ko god da je to pitao. Na Brankovom mostu su ljudi koji sumnjaju u svoj zivot! Hahaha :D
Ja se spremam malo manje od mesec dana. Znaci ako ne upadnem na budzet stvarno odoh na Brankov.
E i ja pijem vino, samo belo, tako da taman smo se nasli za cascenje :D
Ja idem u petak da se prijavim... i je l se svedocanstva overavaju u opstini?

meni nisu trazili izvod... jo da bilo nas je dosta za novinarski smer...hehe mozda smo se i sreli a nemamo pojma :P
inace sve ukupno da oduzemo paniku, i sl i ja sma se pripremala oko 10 dana... nadam se da je dovoljno... ma upisacemo drugariiiiii :)))) a ondaa...tropski barrr pivoo mi daaajjj :D
u principu svi mi ''novinari smo se toliko spremali ako ne rachunamo izvlachenje i tako te stvarchice xD joooj samo da prodjemo xDD

'Nezvanicna informacija:Najvece interesovanje je za socijalni rad(prijavilo se oko 200) i novinarstvo(oko 270),a odmah za njima su i medjunarodni i politikoloski smer na kome je trenutno najmanje prijavljenih.'

To je post sa zvanicne FB stranice KSFPN.

Back