Djordja
Aktivan član
- Poruka
- 1.540
Sve se da stici :-)))) ha,ha,ha...
ma gdeee se stize uopshte mi nije do toga xD samo da upishem ovo *****,posle cemo lako..prvo leshenje alkoholom pa sve ostalo xD

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve se da stici :-)))) ha,ha,ha...

ma gdeee se stize uopshte mi nije do toga xD samo da upishem ovo *****,posle cemo lako..prvo leshenje alkoholom pa sve ostalo xD![]()
)) he,he,he 
Ljudi ako upisem ovaj FPN na budzet sve vas castim i zajedno se lesimo od alkohola!
A ako ne, onda mozemo da se nadjemo na Brankovom mostu, bicu tamo![]()
Super, ja pijem crno vino :-))))))))) :****; <3 hehehe... ma, ne razmisljajte o mostu, kakav crni most :-)))))))))))))))))))))))))))))))Ljudi ako upisem ovaj FPN na budzet sve vas castim i zajedno se lesimo od alkohola!

ili par pitanja 

Ljudi ako upisem ovaj FPN na budzet sve vas castim i zajedno se lesimo od alkohola!
mada budzetu se ja ni ne nadam.... Bogme ja se razmisljam da rezervisem vec mesto na Brankovom mostu... ali ne kao dama sumnjivog morala.. 
hehehe slazem se potpunomada budzetu se ja ni ne nadam.... Bogme ja se razmisljam da rezervisem vec mesto na Brankovom mostu... ali ne kao dama sumnjivog morala..
@Politikon . Crno vino... podrazumeeeva semmmmm

I ja sam za zurku, e sad , dal da Brankovom mostu ili negde drugo videcemo jos
Nego, hoce li neko da bude ljubazan i da mi kazes sta da naucim iz sociologije, nesto sto je vazno vazno.... jer necu stici sve... tj. ja ne znam da ucim napamet pa mi ne ide nikako ova sociologija.
naravno-vino je zakon! :-))))) e ljudi- kada upisemo moramo organizovati neku zajednicku zurku ! :-))))))))))))

I jos jedno pitanje
Kolika je razlika izmedju politikologije i medjunarodnih odnosa? Posto jos nisam sasvim sigurna koji od ta dva smera
I takodje sto se tice poena za upadanje na faks![]()
Posle idemo na lesenje od alkohola,da se to proslavi na pravi nacin
upravo sam se registrovao na forumu, citam postove, pa reko da se nekom javim. kako teku pripreme? imas li problema sa tabelama iz sociologije, itd?
Pozdrav iz Sapca
jooooooooooooj daj BozeOoooopustenooo :-)))))) upisacemooo :*****; he,he,he..e , onda lesenje pa ondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....)) he,he,he
![]()
Ma uspisacemo sta vam jePosle idemo na lesenje od alkohola,da se to proslavi na pravi nacin
![]()
Kako idu pripreme za prijemni? Koliko ima ovde budućih politikologa? 3:-)uf belo vino <333 ili bambus XD daj sha dashnaravno-vino je zakon! :-))))) e ljudi- kada upisemo moramo organizovati neku zajednicku zurku ! :-))))))))))))
teshka su