BojanaMrgud
Početnik
- Poruka
- 37
Ucite liiii ? ://
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam zavrsio sociologiju, sad sam krenuo da ucim istoriju.Ja sam pre nekoliko dana poceo da spremam Ljusica, na pola sam knjige odprilike. Zadovoljan sam kako pamtim i mislim da ce mi jos jedan prelaz biti dovoljan. Kako ide Vama?
Ja jos nisam krenuo da ucimSve me nesto mrzi... Koliko ti je trebalo za sociologiju?
Ja sam inače upisala politikologiju, malčice sam se razočarala, ali guram dalje...
A zbog cega si se razocarala?
Sto se tice ucenja,ja zavrsio istoriju,presao sam je celu,od ponedeljka krecem sa sociologijom![]()
Zato što ima punoooo filozofije na početku, a ja lično ne volim filozofiju uopšte.
Ali, ne daj da te to obeshrabri, jer sam sigurna da će u drugoj godini biti bolje.
Za sve informacije u vezi ovog smera, tu sam...![]()
Pozdrav svima!
Spremam prijemni za FPN (novinarstvo i komunikologija), tj. polako prelazim sociologiju...Pogledala sam pitanja sa prethodnih prijemnih ispita, i uocila sam da ima i nekih osnovnih, ali i nekih potpuno neuobicajenih pitanja...Poslusala sam onaj savet:"Uci od korice do korice!", i iskreno, nije ni malo lako...
Interesuje me da li je neko bio na pripremnoj nastavi, i kakve su tamo informacije dobili o prijemnom?
Pitanje koje me muci vec mesecima (s' obzirom da informatora jos nema) jeste koja je literatura iz srpskog potrebna za prijemni?
Nadam se da cemo biti buduce kolege...!
Pozz..