Hvala ti druze,i sve najbolje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Размишљам дал да се убијем или не...платила сам ове припреме на факсу, у недељу почињем са Српским, набавила сам све књиге за све предмете који се полажу, само ми две фале:
Иво Тартаља - ТЕОРИЈА КЊИЖЕВНОСТИ, 2006 и новија издања.
М. Пижурица, Ј. Јерковић, М. Пешикан - ПРАВОПИС СРПСКОГ ЈЕЗИКА 2005 и новија издања.
Може ли неко да ми јави ако их има, да ми их позајми да копирам, или да ми их прода, платићу, није проблем!!!!
Не могу нигде да их пронађем, тако да молим све да ако их имају да ми помогну! За два дана имам предавање, а не знам где да их набавим!!!
ХИТНО МИ ЈЕ!!!
Kolege ...kako ide ucenje ?)
.. jos uek na prvoj straniLazem, ni nju jos uvek nisam pogledala :/ Dokle si ti stigla?
Svako ko želi da upiše Fakultet političkih nauka, bilo koj smer, molim vas da ne slušate ovo baljezganje dotične osobe, i da je ne shvatite ozbiljno. Mene je sramota što studiram na istom fakultetu s njom, ali se bar nadam da nisam jedini koji je ne shvata ozbiljno i koji misli da je dotična zrela za ozbiljnu ekspertizu psihologa. Toliko.
Hahha, ako si joj rek'o i slatko me nasmeja. xD
Mi blesavi politikolozi smatramo da je fakultet divan i imamo vremena za spavanje. Bas smo ludi.![]()
Da ne zna neko da li ima velike razlike izmedju nove i stare knjige iz istorije 4.god. ?
Ja sam vec prosao 4.god. iz te stare knjige koja se spremala i prosle godine, a sada cujem da treba da se sprema iz te neke nove![]()
je l' moze neko da mi napise ko su autori nove knjige iz istorije za 4god? a za 3. je l' autor Ljusic?