Преторијанска гарда
Zainteresovan član
- Poruka
- 143
Опа, кренуо бизмис.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Опа, кренуо бизмис.Нек' је са срећом!
![]()
Istorija samo za III odnosno IV god? Sta je sa I i II? to ne treba ili?
e el se moze za spremanje ustava koristiti knjiga "Ustav i prava građana" od autora dr Stevana Lilica i mr Svetislava Bulajica, ili mora od Radosina Rajovica????????
Ispale mi oci dok sam pregledala skoro sve ove stranice... znaci moj zakljucak je... za novinarstvo...
ustav i pravo gradjana knjiga za III i IV razred gimnazije Slavko Tadic.... srpski sve cetiri citanke, gramatika (neka zuta knjiga), teorija knjizevnosti i pravopis....sociologija... jos uvek nemam pojma...
e sad ako neko moze da mi potvrdi ove i informacije ako su tacne...i da mi kaze koja sociologija...??? i koliko kostaju pripreme iz sva tri predmeta odprilike? hvala unapred...![]()
ljudi, jel zna neko kada pocinju pripreme za prijemni i kada izlazi informator?![]()
jel mi mozes reci koja je literatura potrebna za prijemni? ovo sam uspeo da pronadjem: SOCIOLOGIJA:
Milovan Mitrovic,Sreten Petrovic_sociologija za III razred strucnih skola i IV razred gimnazije
USTAV I PRAVA GRADJANA:
Slavko Tadic-ustav i prava gradjana za III i IV razred srednjih strucnih skola i IV razred gimnazije...... ali za PSIHOLOGIJU nigde...ne znam ni za soc i ustav da li je tacno...pomoc bi mi bila jaaaaaaaako potrebna...hvala...
ajde sad neka mi neko kaze iz koje knjige da ucim sociologiju????? neko pominje mitrovica i sretena,a neko cupicevu knjigu.....haoooosssss