FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Hvala ti! Još jedno pitanje: tamo piše da mogu da preuzmem ispitna pitanja, ali izgleda da je link ugašen, jer ne mogu da kliknem da bi mi se otvorila. Je l' to samo kod mene ili kod svih?

da tako je i kod mene, objasnio nam je asistent (Vlada) da su bila neka ispitna pitanja postavljena ali ih je sklonio zato sto je smanjio njihov broj. bice ih ovih dana na sajtu ili u skriptarnici

hahahahah :)
I velika pohvala za reforma tortu :)
Slatko sam se ismejala :)
A sto se tice akcije za Kv, bilo je na fejsu obavestenje ;) Sto nije nimalo prakticno :(

О хвала, хвала, ја заборавих на тај лист папира који и дан данас виси на огласној табли (ако се не варам). :)
А за Краљево, ок је сад, видим да се прикупљају и средства за људе доле, па не могу да се љутим на наше. Ја сам више био изнервиран другим стварима и другим људима. ;)

Ljudi, kako vam ide spremanje sociologiije?

Богами, иде боље него што сам се надао. Рицер је до јаја занимљив (мени барем). Има доста нових термина, па мало треба да прође време да се то забетонира у сиву мождану масу.
Ридер још нисам почео, али благим прелетом преко текстова унутар њега, ни он ми не делује превише тежак. :)

Je l' ste citali Parsonsov funkcionalizam? Ono kida! :D

Јок, ал' кад стигнем до њега, ћу ти речем моје мишљење. :) Највише ме се свиђа Стари завет, у овом Новом, ту и тамо, има неких ПРЕФЕРЕНЦИЈА... хахаха, шалу на страну Џорџ Херберт Мид је мени за сада најјачи бајић. :)

Uh Parsons kida, pola sata sam sa drugaricom pokusavala da dam primer za ponasajuci organizam, sistem licnosti, drustveni i kulturni sistem da bih to malo razjasnila u glavi, pa i dalje nismo uspele :( Ako neko moze da mi da primer, ili barem da malo razjasni sta je cika Parsons hteo da kaze bila bih mu izuzetno zahvalna na pomoci :)
p.s. Pogledajte u Riceru sliku cika Marksa, hahahaha o bozem kako je ruzan, a ja sam ga zamisljala kao nekog frajera xD
p.s.s. Vreme, stani, da stignemo da naucimo sociologiju! :D

Uh Parsons kida, pola sata sam sa drugaricom pokusavala da dam primer za ponasajuci organizam, sistem licnosti, drustveni i kulturni sistem da bih to malo razjasnila u glavi, pa i dalje nismo uspele :( Ako neko moze da mi da primer, ili barem da malo razjasni sta je cika Parsons hteo da kaze bila bih mu izuzetno zahvalna na pomoci :)
p.s. Pogledajte u Riceru sliku cika Marksa, hahahaha o bozem kako je ruzan, a ja sam ga zamisljala kao nekog frajera xD
p.s.s. Vreme, stani, da stignemo da naucimo sociologiju! :D

Ne mozes da sudis o necijoj lepoti na osnovu slike, to rade samo povrsni ljudi ;)

Back