tamara**91
Zainteresovan član
- Poruka
- 140
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti! Još jedno pitanje: tamo piše da mogu da preuzmem ispitna pitanja, ali izgleda da je link ugašen, jer ne mogu da kliknem da bi mi se otvorila. Je l' to samo kod mene ili kod svih?
Hvala ti! Još jedno pitanje: tamo piše da mogu da preuzmem ispitna pitanja, ali izgleda da je link ugašen, jer ne mogu da kliknem da bi mi se otvorila. Je l' to samo kod mene ili kod svih?
ja sam sad otvorio,u zaglavlju sajta imas opciju ispit,to otvoris i imas link za skidanje ispitnih pitanja
Ok, snašla sam se, hvala! A zna li se možda kad nam je kolokvijum i da li imamo jedan ili dva? I koliko pitanja spremamo za kolokvijum?
ko ti predaje pol.ek?
Ladno sad imate sajt iz politicke ekonomije... OhohohoDoduse, vama je vec upala sekira u med posto politikologe pita Veselinov.. Eeeeeee
![]()
hahahahah
I velika pohvala za reforma tortu
Slatko sam se ismejala
A sto se tice akcije za Kv, bilo je na fejsu obavestenjeSto nije nimalo prakticno
![]()
Veselinov.
Ladno sad imate sajt iz politicke ekonomije... OhohohoDoduse, vama je vec upala sekira u med posto politikologe pita Veselinov.. Eeeeeee
![]()
Ljudi, kako vam ide spremanje sociologiije?
Je l' ste citali Parsonsov funkcionalizam? Ono kida!![]()
p.s. Pogledajte u Riceru sliku cika Marksa, hahahaha o bozem kako je ruzan, a ja sam ga zamisljala kao nekog frajera xD
Uh Parsons kida, pola sata sam sa drugaricom pokusavala da dam primer za ponasajuci organizam, sistem licnosti, drustveni i kulturni sistem da bih to malo razjasnila u glavi, pa i dalje nismo uspeleAko neko moze da mi da primer, ili barem da malo razjasni sta je cika Parsons hteo da kaze bila bih mu izuzetno zahvalna na pomoci
p.s. Pogledajte u Riceru sliku cika Marksa, hahahaha o bozem kako je ruzan, a ja sam ga zamisljala kao nekog frajera xD
p.s.s. Vreme, stani, da stignemo da naucimo sociologiju!![]()
То није он, то је његова SCHAUMA! xD
Sigurna sam ja u njegovu unutrasnju lepotuNe mozes da sudis o necijoj lepoti na osnovu slike, to rade samo povrsni ljudi![]()