Natasha2206
Obećava
- Poruka
- 61
jel zna neko sa socijalnog, kada i gde ce biti rezultati sa teor. soc. rada?
To i mene zanima...trebalo bi da je pregledano do sad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel zna neko sa socijalnog, kada i gde ce biti rezultati sa teor. soc. rada?
Јел изваљујете да смо кренули 300. страну да попуњавамо.
ЧЕСТИТАМ И ЗАХВАЉУЈЕМ СВИМА који су учествовали у овом дивном пројекту!!!![]()
![]()
![]()
da li je tacno to da je vranic pomerio klokovijum za 28. i izbacio oblast moc?
Omg! Daj Boze da je tako,ja nisam nista cula o tome... odakle ti to? Znas li mozda jesu li izasli rezultati iz teorije soc.rada?
Volonteri FPN-a u Kraljevu
U subotu 13. novembra 2010 godine, 25 studenata Fakulteta političkih nauka krenuli su u 6 časova u Kraljevo sa ciljem da pomognu u volonterskoj akciji obnove i raščišćavanja grada od posledica zemljotresa. Nakon dolaska u zgradu opštine u 10 časova, raspoređeni su u četiri grupe koje su poslate u različite delove grada gde su pomagali u raspodeli građevniskog materijala i raščišćavanju škole i domaćinstava od posledica zemljotresa. Volonterska akcija studenata Fakulteta političkih nauka medijski je propraćena od strane Javnog servisa i lokalnih medija. Predstavnici opštine su istakli svoju veliku zahvalnost studentima pred povratak u Beograd. Značaj ove akcije studenata Fakulteta političkih nauka je veliki s obzirom da je uz akciju studenata Ekonomskog fakulteta bio prvi takve vrste i da su studenti drugih fakulteta nastavili svakodnevno da na neki način pomažu Kraljevo.
Video izvestaj mozete skinuti ovde: http://www.rts.rs/media/videoPopup.jsp?storyId=794780
Још си ти млад.
Па ако те за време студија буде заинтересовао и тај живот, кроз студентско ангажовање, студентске организације, студентски парламент видећеш и сам како иду све те ствари. Глупо је ми да ти објашњавамо, боље ћеш схватити сам кад за то дође време. Зато немој одмах осути паљбу по колегама.
Једино што им и ја замерам већ 2 године је што искључиво користе фејсбук за анимацију студената што не ваља и на шта смо им ми старији скретали пажњу, али све има своје.
auuu.... ja aristotela procitala nisam![]()
Hahaha, na kraju ni nismo imali vezbe xD Al svejedno cu da derem kozu xDДери кожу на шиљак.Шалим се, није страшно, ал' и богами Аристотел се мора читати са веома великом пажњом, како би се скапирало шта је писац желео да каже.
![]()
Hahaha, na kraju ni nismo imali vezbe xD Al svejedno cu da derem kozu xD
Je l' može neko da postavi link za sajt političke ekonomije, pošto sam čula da postoji, a ne mogu da ga nađem?
Ја сам баш чуо обрнуто, да сајт не постоји. За бодове са вежби сазнајемо путем телеграма који нам стиже на кућну адресу.
И још нешто, телеграм нам доноси Гот на свом оклопном коњу који је добро поткован за услове града и градских улица.![]()
Duhovito... Samo, meni taj sajt hitno treba (ako uopšte postoji), tako da, molim vas, postavite ga.