FAKULTET POLITICKIH NAUKA

mene zanima, da li smam da imam politichku aktivnost pre faxa ?? Hoce li mi to smetati na upisu ???

Колико ја знам нико ти то не може забранити. То је лична ствар. Неће ти сметати при упису. Мада колико сам скапирао на факултету постоји правило да је непристојно питати некога да ли је и у којој партији или нешто слично, докле год се тај неко сам не изјасни. Дакле докле год ти ћутиш, нико ти ништа неће рећи. :)

Je l' neko nešto zapisao na prvim vežbama iz UPT-a vezano za morfološke, genetske i funkcionalne teorije? Ako jeste, nek ukratko napiše kakve su, pošto su u onom tekstu iz ridera samo nabrojane, a ceo tekst je o teoriji uopšte. Uzgred, je l' našao neko ispitna pitanja iz političke ekonomije?

Sećam se da se negde u rideru pominju, ali ne i objašnjavaju. Ja iz knjige nisam spremala Savremeni pojam politike, pošto nam je Damnjanovićka u prezentaciji izvukla samo onu dugačku definiciju, a rekla je da ona neće biti na testu, a ne znam da li da čitam uopšte Politiku kao umetnost iluzije iz ridera, pošto sam je spremila iz knjige i sve ono što je u prezentaciji sa veži našla tamo, ne znam da li ima potrebe da čitam iz ridera, pošto je u principu sve isto.

Sećam se da se negde u rideru pominju, ali ne i objašnjavaju. Ja iz knjige nisam spremala Savremeni pojam politike, pošto nam je Damnjanovićka u prezentaciji izvukla samo onu dugačku definiciju, a rekla je da ona neće biti na testu, a ne znam da li da čitam uopšte Politiku kao umetnost iluzije iz ridera, pošto sam je spremila iz knjige i sve ono što je u prezentaciji sa veži našla tamo, ne znam da li ima potrebe da čitam iz ridera, pošto je u principu sve isto.

Колико сам сконтао, требало би да нам читање основне књиге, ридера, новевека и слајдова, буде у ствари понављање већ саслушаног и прочитаног. Хоћу рећи да у основној књизи има све што је потребно и важно, да се у ридеру понавља то исто, само нешто опширније, да новевек има занимљиве текстове за оне који желе да сазнају нешто занимљиво и да су слајдови само груб нацрт онога што је најнајбитније. :)

Колико сам сконтао, требало би да нам читање основне књиге, ридера, новевека и слајдова, буде у ствари понављање већ саслушаног и прочитаног. Хоћу рећи да у основној књизи има све што је потребно и важно, да се у ридеру понавља то исто, само нешто опширније, да новевек има занимљиве текстове за оне који желе да сазнају нешто занимљиво и да су слајдови само груб нацрт онога што је најнајбитније. :)

Baš tako. Damnjanovićka je u prezentaciji izvukla najbitnije, a samo ono što je izvukla iz ridera i novovekovne će biti na testu, bar je tako obećala.

UPT sam okej uradila, cak sam i bas zadovoljna, ali niste svesni koliko sam ja ucila za to, tako da sam lose uradila posumnjala bih u svoju inteligenciju... Elem, novinari, jel spremate MSS? Ja tek sad uzela knjigu u ruke :(

Ko je асистент ту? Тј. ко вам поред Радета предаје?

Иначе тај предмет је један од најзначајнијих иако је најлакши и нема много да се учи. Доста тога запамтите овако ван литературе.

Ах, слободан дан, лег'о ми к'о будали шамар. :) Што се колоквијума тиче, мислим да сам могао и морао боље да га урадим, али такође мислим да га нисам урадио толико очајно да паднем.
Ваљда се труд исплати. :) А што се ридера тиче, баш сам се "обрадовао" што имамо само 30 страница да прочитамо (П1) за четвртак. :) ммм :)

Back