FAKULTET POLITICKIH NAUKA

sistematski..o da svi sledece nedelje..sa prve godine...
i pise da nemamo ni predavanja ni vezbe sledece nedelje....
na oglasnoj tabli je sve danas bilo..

Али мене и даље занима одакле вама та информација? И шта се конкретно тражи, пошто нису исти сви систематски прегледи...разликују се и то дебело...онда нисмо сви у истом Дому здравља и тако даље и тако даље...

‚meni su rekli da je bilo obavestenje na tabli ili gde vec... pa ide se kod lekara op, merenja i tako to, vadi se krv i mokraca valjda, devojke idu kod ginekologa ili na razgovor, i ako lekar utvrdi da treba jos negde da ide... a analize se rade u st poliklinici....

Јел би вас мрзело да видите на огласној табли сутра, кад, шта и како? Мене мрзи да се цимам са НБГ-а до факса, ал' ево ујутру ћу звати Студентску службу ако треба, само нек' неко провери за све смерове кад, шта и како?

ja ne idem na faks vec danima ... poslala sam poruku ovima iz pr sluzbe fpna i valjda ce odg.... ne znam da li je obavezno.... jos jednom da kazem da bi mi bilo lakse DEBILNI FAKULTET.. ko me natera da idem na njega...

Ма факсић нам је блејачина, није толико ДЕБИЛАН, има и ДЕБИЛНИЈИХ...:) А за поруку, надам се да ће одговорити...а требали су, ако је све то тако, да одреде некога да нам каже док смо били у амфитеатру, кад, где, како и шта...а не овако да нагађамо. :Р Зваћу сутра Студентску службу, па ако нешто сазнам, пишем овде. :)

Систематски је обавезан јел се лупа печат у индекс. Идете у Студентски дом 4. април и јако кратко траје, тежина висина, евентуално притисак и то је то. Каква црна крв и мокраћа.

А Преторијанска гарда ако ћеш и убудуће нешто да лепиш савет мој ти је да не лепиш на званичне огласне табле година, јер се одатле једино уредно скида све што нема везе са наставом. Па ето да ти дуже траје.

Систематски је обавезан јел се лупа печат у индекс. Идете у Студентски дом 4. април и јако кратко траје, тежина висина, евентуално притисак и то је то. Каква црна крв и мокраћа.

А Преторијанска гарда ако ћеш и убудуће нешто да лепиш савет мој ти је да не лепиш на званичне огласне табле година, јер се одатле једино уредно скида све што нема везе са наставом. Па ето да ти дуже траје.

Хвала на савету...следећи пут лепим на билборд. :) Ваљда ће остати до понедељка, има тамо још плаката који немају везе с наставом, па можда и не примете мој. :)
Што се систематског тиче, сигуран сам да ће нам дати неки нови термин јер 95% нас није ни видело то обавештење (нисмо ни обраћали пажњу). Тренутно је колоквијум на 1. месту, све остало ме не занима. :)

Одлучио сам, данас идем у читаоницу на ксфа, па ћу да погледнем то обавештење мало боље. Уколико има заинтересованих за блеју у читаони, јавите се...хахаха...данас падају Доситеј и Владимир Јовановић...а можда и Симеуновић лично...:)

Е овако народи, извештавам директно из Рачунарског центра нашег нам драгог факултета.

Систематски преглед је обавезан, барем тако пише и вршиће се по следећем редоследу:

Бројеви инедкса - датум - време

1 до 55 - 15.11.2010. - 07:30
56 до 110 - 15.11.2010. - 10:30

111 до 152 и 201 до 215 - 16.11.2010. - 07:30
216 до 270 - 16.11.2010. - 10:30

271 до 317 - 17.11.2010. - 07:30
401 до 460 - 17.11.2010. - 10:30

461 до 518 - 18.11.2010. - 07:30
601 до 650 - 18.11.2010. - 10:30

651 до 668 и 801 до 830 - 19.11.2010. - 07:30
831 до 875 - 19.11.2010. - 10:30

Е сад мене занима где се то тачно обавља, а то не пише? Исто тако невезано сад за ово, занима ме имамо ли предавања и вежбе ове недеље која је колоквијумска? Знам да има обавештење да немамо, али збунише ме (а верујем и вас) ови што рекоше да се не обазиремо на то (мислим на ИПТ, ПЕК и др.).:dash::dash:

pa ja i dalje stojim pri tom da pola nas nece doci u pon zbog kolokvijuma... tako da idemo drugi dan....
a vezbe nemamo, jer u vreme kada bi neko trebalo da ima vezbe drugi imaju kolokvijum i ko ce da drzi vezbe... niko... tako da to je to...

Ljudi, radim seminarske radove i eseje iz oblasti politicke teorije, ekonomije, sociologije, filozofije, studentima prve godine. Sto se tice IPT-a 1 i 2, garantujem minimum devetku. Za ostale predmete minimum osmicu, u protivnom ne morate platiti. Cena: ako dobijete desetku- 2000dinara, devetku-1500, osmicu-1000. Radove pisem iz originalne literature, tako da nista nije prepisano. Ako ne budete imali vremena, znanja ili volje, onda se javite, pa cemo da se dogovorimo. Moj mail je : kolja_sd@yahoo.com. Pozdrav

Ljudi, radim seminarske radove i eseje iz oblasti politicke teorije, ekonomije, sociologije, filozofije, studentima prve godine. Sto se tice IPT-a 1 i 2, garantujem minimum devetku. Za ostale predmete minimum osmicu, u protivnom ne morate platiti. Cena: ako dobijete desetku- 2000dinara, devetku-1500, osmicu-1000. Radove pisem iz originalne literature, tako da nista nije prepisano. Ako ne budete imali vremena, znanja ili volje, onda se javite, pa cemo da se dogovorimo. Moj mail je : kolja_sd@yahoo.com. Pozdrav

Теби нек' је бизнис са срећом! :) Знање и треба да наплаћујеш. Ко не уме нека плаћа. :Р Неспособни и размажени навалите...хахаха :)

Теби нек' је бизнис са срећом! :) Знање и треба да наплаћујеш. Ко не уме нека плаћа. :Р Неспособни и размажени навалите...хахаха :)

Radio sam ovo i prosle godine, odlicno smo prosli, i ja i ljudi kojima sam radio :D. Ima mnogo lenjih ljudi, zaista, ali ima i onih koji su u skripcu s vremenom, i jednostavno ne mogu da stignu da napisu rad, zbog ostalih ispita.

Radio sam ovo i prosle godine, odlicno smo prosli, i ja i ljudi kojima sam radio :D. Ima mnogo lenjih ljudi, zaista, ali ima i onih koji su u skripcu s vremenom, i jednostavno ne mogu da stignu da napisu rad, zbog ostalih ispita.

Ако вала, ја вам желим и ове године да прођете исто, ако не и боље него прошле. ;)

У прилог томе, драге колеге и колегинице бруцоши, нова информација на следећем линку: http://opstasociologijafpn.blogspot.com/2010/11/obavestenje-povodom-kolokvijumske.html

Дакле иако имамо колоквијум (политиколози) у понедељак, П1 ће имати веџбе из социологије, а изгледа да ћемо имати и веџбе из ИПТ-а, стога вежите се, полећемо. :dash::dash::dash::dash::dash:

Молио бих да неко потврди само информацију за веџбе из ИПТ-а, као и ГДЕ СЕ ОБАВЉА ПРОКЛЕТИ СИСТЕМАТСКИ? :think: :dontunderstand:

Ако вала, ја вам желим и ове године да прођете исто, ако не и боље него прошле. ;)

У прилог томе, драге колеге и колегинице бруцоши, нова информација на следећем линку: http://opstasociologijafpn.blogspot.com/2010/11/obavestenje-povodom-kolokvijumske.html

Дакле иако имамо колоквијум (политиколози) у понедељак, П1 ће имати веџбе из социологије, а изгледа да ћемо имати и веџбе из ИПТ-а, стога вежите се, полећемо. :dash::dash::dash::dash::dash:

Молио бих да неко потврди само информацију за веџбе из ИПТ-а, као и ГДЕ СЕ ОБАВЉА ПРОКЛЕТИ СИСТЕМАТСКИ? :think: :dontunderstand:

Prosle godine uopste nisam isao na sistematski jer me je mrzelo, i niko mi nista nije rekao zbog toga ;)

ma kakav sistematski ja to nisam videla niti je ko sa mog smera. meni se pada da idem u utorak, 16. ali tad imam kolokvijum tako da nikako necu u tom terminu da odem, a ja i ne znam kad su to okacili danas nisam imala predavanja a nemam ni u pon tako da do utorka niko sa mog smera nece na faks, i verovatno niko nece ni da ode u tacnom terminu. ja ne mogu da sanjam kad je taj sistematski a i niko nam nista nije rekao!

Back