FAKULTET POLITICKIH NAUKA

e fala kolega za upt... a za ovo me zabole, i onako nameravam da posle utorka vise ne dolazim i da ucim za kolokvijume tako da cete odmoriti odmog brbljanja... jejj :D
ali obavezno dodjite u utorak, citace moj esej.... hahh svi ce se smejati mom baji likurgu :D

Хахаха, то се не пропушта...само да понесем селотејп, па да падне и неки рецепт...хехехехе :) к'о шлаг на торту. :)

Hahaha, ljudi ja sam N3, streberska grupa, ali u toj grupi sam luzer xD hahaaha, tj nikog ne poznajem skoro u toj grupi, druzim se sa ljudima iz drugih grupa xD N5 i N6 uglavnom xD brbljiva, koja si ti? kako se zoves? xD hahahaha :D :D :D Ja sam ona koja stalno kasni :D Znas ona koju je asistentkinja iz MSS-a izbacila, eh pa ta! :) grrr... Najjaca je, kako me ispalila zena, ja kucnem i pitam da li smem da udjem ona kaze da, naravno, i ja krenem da udjem i ona -ali u sledecem terminu! hahaha xD crnjak :)
A ja nikog ne znam sa ovog foruma... mislim mozda i znam, a nisam ni svesna hmmm kako misteriozno xD

Богами код вас изгледа весело. Хахахаха, не знам шта да вам кажем, у уторак ако будете присутне, можемо да уговоримо неки тајни састанак...типа Крстарица Форумаши нека сви дођу у леви ћошак клуба Политиколог у сутерену, хвала...хахаха :)

Poslednja izmena:
Богами код вас изгледа весело. Хахахаха, не знам шта да вам кажем, у уторак ако будете присутне, можемо да уговоримо неки тајни састанак...типа Крстарица Форумаши нека сви дођу у леви ћошак клуба Политиколог у сутерену, хвала...хахаха :)

......... lozinka ,,Postujem-dakle postojim``.:))). Stvarno bi moglo to da se organizira.Negde pre predavanja,oko 8 h npr.:)

Pa bilo bi super kad bi podelili gdarivo konkretko kao što su iz UPT-a uradili, ne znam koju knjigu iz ekonomije prvo da učim,a nemam ni ispitna pitanja. A na onom sajtu za sociologiju postoje ispitna pitanja, ali pola ih je iz neke literature koju uopšte nemamo (Intelektualna istorija Evrope - M. Peri; Sociologija - M. Pešić, npr.). I šta je to Ibid?

Pa bilo bi super kad bi podelili gdarivo konkretko kao što su iz UPT-a uradili, ne znam koju knjigu iz ekonomije prvo da učim,a nemam ni ispitna pitanja. A na onom sajtu za sociologiju postoje ispitna pitanja, ali pola ih je iz neke literature koju uopšte nemamo (Intelektualna istorija Evrope - M. Peri; Sociologija - M. Pešić, npr.). I šta je to Ibid?

ovo sve se nalazi u riderima koji ce tek izci, to su pojedini textovi iz tih knjiga...mogu da se koriste i oni od prosle godine..

pa podelili su gradivo za kol. ono sa prva dva casa vezbi..
e a kako je bilo na vezbama iz ipt-a - Platon?? na sta konkretno stavlja akcenat?

ne znam mi smo imali samo jedne vezbe, radili smo ona prva 3 teksta iz knjige za vezbe. a nikakvog Platona nije spominjao. ja ne znam ko tebi predaje ali vidim da mnogi pisu eseje iz upt, mi to nemamo jos uvek.

nama su rekli da nista sa vezbi nece biti na kolokv.

novinarski.. nama su rekli sve u vezi sa kolokvijumima... nzm koji nam se predmeti poklapaju.... iz ipt-a smo pisali eseje, a vi to nemate pretpostavljam......

nama su non stop nesto menjali, upt na primer nam je bio zakazan za 27. ali su onda pomerili ali ne znam za kad, vidim da ovde neko spominje 15. ali ne znam da li je za sve smerove isto, za pol. ekon. nam niko nista nije rekao, znam samo da imam teoriju soc. rada 16., a verovatno su i svi ostali u toj nedelji..

nama su non stop nesto menjali, upt na primer nam je bio zakazan za 27. ali su onda pomerili ali ne znam za kad, vidim da ovde neko spominje 15. ali ne znam da li je za sve smerove isto, za pol. ekon. nam niko nista nije rekao, znam samo da imam teoriju soc. rada 16., a verovatno su i svi ostali u toj nedelji..

15. je UPT za N i P smer, za vas nzm... probaj ovde - upt.fpn.bg.ac.rs

Je li uci neko nesto? Ja sam silovito kreno sa UPT-om,nekako mi deluje lagan,a za ostalo ce mi nek` mi je Bog u pomoci.:)

Изучавају се предивни текстови госн. Симеуновића и његове "Нововековне политичке теорије у Срба"...иначе падне куд и камо нека економија политичка...ово-оно...:)

Back