FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Драге колеге, немојте да им шаљете на мејлове, ја сам се заје**о па сам послао свој тројици (Вујачићу, Павићевићу и Симендићу), па ми
је Павићевић скренуо пажњу да постоји упутство на сајту предмета када се шта шаље и како се предаје.

Колико сам ја скапирао (и што ћу урадити) јесте да треба да одштампамо есеј, само га прихефтамо и предамо га у уторак (02.10.2010.), а
следећег дана треба да се пошаље и у електронском формату (03.10.2010.)...тако барем пише на сајту. Е сад, пошто сам ја већ послао,
мени није проблем да пошаљем и тог 03.10.2010. где треба, ал' да не буде да сам вас све колективно зезнуо, па да ме јурите моткама
по факултету...видите и сами! ;)

Predaja probnih eseja
Vest je postavio Marko Simendić, sub, 30/10/2010 - 11:41.
Podsećamo studentkinje i studente koji prate program predavanja i vežbi na predmetu Istorija političkih teorija I da je rok za predaju probnih eseja u štampanom obliku 2. novembar 2010. godine. Eseje treba dostaviti na početku predavanja 2. novembra u 9 sati. Probne eseje je potrebno naknadno predati i elektronskim putem, od 3. do 8. novembra, za šta će biti namenjen poseban formular na Internet stranici predmeta. Detaljnije informacije o elektronskoj predaji eseja biće istaknute na Internet stranici do 2. novembra.

Ево и да не буде да вас саботирам. :) И видећу да одштампам и спрдња есеј, па да ставим на огласну таблу...хехехе :)

brate zar nisu rekli da treba 1. da saljem... e prsli su... i ja to ne mogu da nadjem na njihovom sajtu ... o.0

Сестро рекли су, ал' изгледа да су се сами за'ебали, па нас доводе у овако бзвзну ситуацију. Боле њих бриге реално.
Уосталом то је само ПРОБНИ есеј, не доноси нам ништа, тако да машти на вољу и то је то. 2. новембра им метнемо на сто
и после како кажу. Искрено, верујем да не постоји никаква електронска провера или светлеће лампице, ко би се смарао
са тим када је у питању ПРОБНИ есеј?

Узеће сами да читају, да се смеју, плачу и спрдају са нашим радовима и после ће нам рећи шта коме ваља, не ваља или сл.
Могу да се кладим у парче Ликургове реформе да ће буде тако. :)

Сестро рекли су, ал' изгледа да су се сами за'ебали, па нас доводе у овако бзвзну ситуацију. Боле њих бриге реално.
Уосталом то је само ПРОБНИ есеј, не доноси нам ништа, тако да машти на вољу и то је то. 2. новембра им метнемо на сто
и после како кажу. Искрено, верујем да не постоји никаква електронска провера или светлеће лампице, ко би се смарао
са тим када је у питању ПРОБНИ есеј?

Узеће сами да читају, да се смеју, плачу и спрдају са нашим радовима и после ће нам рећи шта коме ваља, не ваља или сл.
Могу да се кладим у парче Ликургове реформе да ће буде тако. :)

ma da..mozda i procitaju sve radove..hahaha...mozdaa...bice ih mozda preko 500...a mozda ni toliko...
elektronski hahahahah....kako ne..

ma da..mozda i procitaju sve radove..hahaha...mozdaa...bice ih mozda preko 500...a mozda ni toliko...
elektronski hahahahah....kako ne..

Па њих је 3, а есеје им тај дан предајемо само ми, значи у вр' главе 100, па 100/3=33,33. Онда тих 33,33 има до 3 стране, дакле 33,33х3=100 страна свако од њих највише да прочита.
Ма шта је то за њих, они има да слисте то док кажеш "пиксла". :)

Па њих је 3, а есеје им тај дан предајемо само ми, значи у вр' главе 100, па 100/3=33,33. Онда тих 33,33 има до 3 стране, дакле 33,33х3=100 страна свако од њих највише да прочита.
Ма шта је то за њих, они има да слисте то док кажеш "пиксла". :)

ja mislim da svi smerovi imaju ipt I..hahhahaa...ali oni su uhodani, jel te..pa ono..njima je to verovatno ko dobar dan..zanimljivo njima..aaa nama jos viseeee...

Predlazem da svaki dan vracamo sat unazad,da usporimo protok vremena.:)

Добра идеја, а могли бисмо и да искористимо онај један специјалан бонус враћања на Јулијански календар, па тако добијемо 13 дана гратис. Ал' то само једном, ***. :)

Добра идеја, а могли бисмо и да искористимо онај један специјалан бонус враћања на Јулијански календар, па тако добијемо 13 дана гратис. Ал' то само једном, ***. :)

hahahahahha...treba im predloziti nesto od ovih predloga..da idu i oni u korak sa nama...haha

Хехе, ма ниси глупа, само си збуњена. :) Тај ПИИИп од есеја нећемо слати вечерас, јер нема вајде. :) Сутра ћемо да предамо лично и персонално! :)

Хмм...ипак си имала право. Вечерас је постављен програм за слање на сајт, па тако може да се шаље од вечерас...хмм...занимљива стварчица...:)

ali najjaca scena kad su danas svi poskakali da srede one eseje... kao krdo su bili .... boze koliko sam se smejala souu...

Савршен доказ да за нас није демократија. :) Батина је из раја изашла. Да смо у Северној Кореји, знаш кад би неко смео онако да се понаша. :)
Мени је било жалосно, шта су све људи у стању да учине за своје ду*е...уместо да смо се одмах на старту организовали, не морали смо хаос да направимо. :)

Back