FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Sajt za sociologiju, ijao kako me to raduje! :) not. Konacno su nam dali informacije koje su knjige iz sociologije! Aaaleluja, aleluja, aleluja!
Ljudi, kada su nam kolokvijumi? 13. novembar- UPT, 15. novembar- MSS (?), 13. decembar- IPT, ???- sociologija xD Naravno, sociologija misteriozni predmet- ne zna se koje su knjige, ne zna se kad je kolokvijum, a kako cujem od starijih studenata gospodin Cupic ume i da se ne pojavi na ispitu xD Genijalno!

Jel si okacio sprdnja esej na oglasnu tablu? hahahaha :D :D :D
Zivo me zanima kome je ispao list Likurga xD

Понео сам га био, ал' нисам имао селотејп, који сам љаксе...елем, накачићу га кад буде било доста људи, да могу да га виде...:) Нећу сад пред викенд, па да га неко скине. :Р

ipak ce biti vezbi iz pol.ekonomije i to od sledece nedelje..naravno, kome predaje veselinov

Ја нисам баш најбоље скапирао, јел он нама на крају рекао када су тачно вежбе те или је само како што сам ја чуо, споменуо да ће бити следеће недеље?

Ја нисам баш најбоље скапирао, јел он нама на крају рекао када су тачно вежбе те или је само како што сам ја чуо, споменуо да ће бити следеће недеље?

ni ja ga nisam dobro cula a ni razumela, ali mislim da nije rakao tacno kad, vec samo da su sledece nedelje.

iz upta je valjda 15. 11...

У праву си, 15.11.2010. не знам само у колико сати, али тада је колоквијум 1. из упт-а. Бити ће весело! :) Елем, људи моји морам да признам да сам се својски трудио да препознам ко је ко овде уживо, ал' поред Бед Блу Боја, не знам ко је ко. Која сте група ви остали? Нпр. ја сам П1. :) Чисто да смањим број осумњичених. :) хехе

Koja je adresa sajta za UPT? Ja nesto searching-ovah,ali avaj,nece moze.

Требало би да је ово адреса коју тражиш: http://afrodita.rcub.bg.ac.rs/~opn/ види јел ти ради па ми реци. :)
Узгред, немам појма што само нас пар чаврља овде...можда други не могу да дођу до речи од нас? :)

aahahahah pa mene svi znaju na onom faksu.. uvek nesto lupim... i tako... dok se druga deca isticu po znaju, ja se isticem po lupanju i prozivanju...

Ма тако и треба бре, шта да се фемкаш бзвз...кажеш лепо шта мислиш, лупиш па шта буде, буде. То је и мој стил. :) Мада сам мало стидљивији...хахаха

e fala kolega za upt... a za ovo me zabole, i onako nameravam da posle utorka vise ne dolazim i da ucim za kolokvijume tako da cete odmoriti odmog brbljanja... jejj :D
ali obavezno dodjite u utorak, citace moj esej.... hahh svi ce se smejati mom baji likurgu :D

Back