Ma znam, ne samo na ekonomskom, na skoro svim fakultetima je tako!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li neko zna kada je najbolje krenuti da spremas prijemni za medjunarodne odnos?
Све зависи, најбоље је да кренеш што пре, али с тим да радиш сваки дан по мало...мада ти ни то неће гарантовати да ћеш упасти. Само буди позитиван и ако имаш довољно јаку жељу да упаднеш, упадаш 300%!![]()
hvala...
ja sam mislio da krenem od novembra ali se plasim da to nije previse rano.da li pripreme pomazu?
ma ima u knjizi, mora da si coravaImam jedno pitanje: pominjali ste neke tabele iz sociologije, gde se one nalaze?
Ocigledno ne u knjizi, ili sam ja corava ili imam pogresnu knjigu (iako su autori isti).. XD
tabele su ti na 14, 30, 40, 57 i 107 strani..Imam jedno pitanje: pominjali ste neke tabele iz sociologije, gde se one nalaze?
Ocigledno ne u knjizi, ili sam ja corava ili imam pogresnu knjigu (iako su autori isti).. XD
tabele su ti na 14, 30, 40, 57 i 107 strani..
Cek, knjiga: Sociologija za 3. razred strucnih skola i 4. razred gimnazija, Milovan Mitrovic i Sreten Petrovic, ili druga? U ovoj nemam apsolutno ni jednu tabelu..![]()
Iz Platonove Drzave treba da se cita samo knjiga I ili svih deset?
To je tvoje subjektivno misljenje,kolega,ima nas sto volimo taj UPT.Зајебите цимање око тог УПТ-а, посветите се другим стварима попут уживања на факсу. Један од предмета који сви положе у јануару и то преписивачином. И у томе је фора, што га сви тако положе јер је градиво предмета једно од најнебитнијих и најглупљих на факсу. За разлику од ИПТ-а где стварно добијате основе за даље, овај УПТ је предмет који кад би избацили не би нико ни трепнуо.
Верујте ми не би вас лагао.
Ljudiiii, jel ste poceli da pisete esej? xD Ja ne znam ni kako da pocnem![]()
Ja cu pisati o fajtu Atine i susednog sela Sparte.To mi deluje kao prijemciv entertejment u kome je nepodnosljiva lakoca simplifikacije dovedena do maximuma.
To je tvoje subjektivno misljenje,kolega,ima nas sto volimo taj UPT.