FAKULTET POLITICKIH NAUKA

da li neko zna kada je najbolje krenuti da spremas prijemni za medjunarodne odnos?

Све зависи, најбоље је да кренеш што пре, али с тим да радиш сваки дан по мало...мада ти ни то неће гарантовати да ћеш упасти. Само буди позитиван и ако имаш довољно јаку жељу да упаднеш, упадаш 300%! :)

Све зависи, најбоље је да кренеш што пре, али с тим да радиш сваки дан по мало...мада ти ни то неће гарантовати да ћеш упасти. Само буди позитиван и ако имаш довољно јаку жељу да упаднеш, упадаш 300%! :)

hvala... :)
ja sam mislio da krenem od novembra ali se plasim da to nije previse rano.da li pripreme pomazu?

Pozdrav kolegama :)

Pre neki dan listam stranicu FPN-a u BG-u i vidim da su osnovne studije četverogodišnje (240 ESPB), a da master traje jednu godinu (60 ESPB). Zanima me da li je to privremena tranziciona mera ili je tako ostavljeno zauvek?
Problem je naime sledeći, šta ako student sa stranog univerziteta želi da radi master u BG-u, a osnovne studije su mu trajale 3 godine (180 ESPB)? Je li to znači da će se razlika morati nadoknaditi na osnovnim studijima?

Ako ovako ostane, onda FPN uopšte neće biti kompatibilan sa evropskim fakultetima, a upravo to i jeste cilj Bolonje, takva kakva jeste...

Зајебите цимање око тог УПТ-а, посветите се другим стварима попут уживања на факсу. Један од предмета који сви положе у јануару и то преписивачином. И у томе је фора, што га сви тако положе јер је градиво предмета једно од најнебитнијих и најглупљих на факсу. За разлику од ИПТ-а где стварно добијате основе за даље, овај УПТ је предмет који кад би избацили не би нико ни трепнуо.

Верујте ми не би вас лагао.

Зајебите цимање око тог УПТ-а, посветите се другим стварима попут уживања на факсу. Један од предмета који сви положе у јануару и то преписивачином. И у томе је фора, што га сви тако положе јер је градиво предмета једно од најнебитнијих и најглупљих на факсу. За разлику од ИПТ-а где стварно добијате основе за даље, овај УПТ је предмет који кад би избацили не би нико ни трепнуо.

Верујте ми не би вас лагао.
To je tvoje subjektivno misljenje,kolega,ima nas sto volimo taj UPT.

Back