FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Samo obavezno citajte sve za IPT na vezbama.. :)
A za knjige opusteno.. Imate vremena, i ne treba vam sve.. Nego sam danas rasklanjala pa da ih oglasim :) :) :)

Хвала на савету, нисам ни сумњао да треба да читам за ИПТ...хехехе :) Ко није читао ништа за 12 година школовања, имаће форе да све то надокнади само у првом семестру из ИПТ-а. :) :) :) хахахаха

Хвала на савету, нисам ни сумњао да треба да читам за ИПТ...хехехе :) Ко није читао ништа за 12 година школовања, имаће форе да све то надокнади само у првом семестру из ИПТ-а. :) :) :) хахахаха

.....imace fore da nadoknadi i ono sto nije cit`o u prethodnim zivotima......:)))))))

hej ljudi, nije mi jasno za ipt, ja sam sa sajta skinula herodota koji ima 2 strane i tukidida koji ima mozda 10-20str, ne razumem jel samo to treba da se procita za 1. vezbu ili sam se ja nesto zeznula? Ocekivala sam mnogooo vise ??? I sta da radimo kad procitamo to, kako ce izgledati te vezbe,ne kapiram, ono je sve kao pricica, jel cemo diskutovati o tome ili sta, ne razumem?

hej ljudi, nije mi jasno za ipt, ja sam sa sajta skinula herodota koji ima 2 strane i tukidida koji ima mozda 10-20str, ne razumem jel samo to treba da se procita za 1. vezbu ili sam se ja nesto zeznula? Ocekivala sam mnogooo vise ??? I sta da radimo kad procitamo to, kako ce izgledati te vezbe,ne kapiram, ono je sve kao pricica, jel cemo diskutovati o tome ili sta, ne razumem?

Херодот, Тукидид и Плутарх се читају...да само то треба...биће много више за 2. вежбу, не брини! :) А шта ћемо радити, немам појма. :)

Na početku predavanja radite test koji nosi 3 boda, posle toga sledi rasprava gde možete osvojiti 1 ili 2 boda. Maksimalan broj bodova koji možete osvojiti sa jednih vežbi je 4.

Gde si ti Plutarha nasao? Na sajtu stoje samo Herodot i Tukidid. :)

Па колико сам скапирао Милош Ђурић је за текстове "Ликург" и "Периклова надгробна беседа" користио извор чији је аутор Плутарх. :) Иначе "Ликург" ми је до јаја текст.

Jos ni prva vezba nije bila,a kamoli ispit,a ti vec o budzetu.....polako kolega.

Колега, ниси разумео...колегиница је очигледно старија од нас (барем од мене) и није прва година с нас, већ је вероватно изнад (друга, трећа...)! :)

Back