FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Dele nas u grupe....zna li neko koliko ce biti ljudova u grupi jednoj?

Колико сам ја скапирао распоред предавања, деле нас у групе једино за енглески језик, док све остало слушамо чопоративно. :) За енглески ПРВА ГРУПА у понедељак долази у 10ч, а то су студенти са бројем индекса од 87 до 615, док ДРУГА ГРУПА има енглески језик од 14:30 (након што сви колективно одслушамо Увод у политичку теорију), а то су студенти са бројем индекса од 616 до 665. :) ОВО ВАЖИ ЗА ПОЛИТИКОЛОГЕ, за остале снађите се. :Р хехехе

Врати се пар страница назад и види шта сам написао за књиге.

Још једном (мада мени ни из џепа ни у џеп, ваше паре су то)

Не журите са куповином књига, велики број нећете ни отворити. Још кад тамо у априлском року извалите да није ништа страшно учити из скрипти биће вам жао.

Врати се пар страница назад и види шта сам написао за књиге.

Још једном (мада мени ни из џепа ни у џеп, ваше паре су то)

Не журите са куповином књига, велики број нећете ни отворити. Још кад тамо у априлском року извалите да није ништа страшно учити из скрипти биће вам жао.

Slazem se da ne zurite za knjige, ima jos vremena, lagano, ali se ne slazem sa savetom da ucite iz skripti. To nikako! Ako mislite da skapirate i ovladate znanjem, onda iskljucivo iz originalnih knjiga, ko ima kinte, a ko nema, onda iz kopiranih.

А извини, које је мерило знања? Хоћеш да кажеш да студенти који имају просек преко 8.5 а књигу ретко кад узели у руке немају знање? Није све у знању и бубању. Можеш ти и 30 књига да прочиташ, ако ти то не схваташ и не разумеш џаба ти. Ако ти на испиту не знаш то што си научио, није битно из чега, да презентујеш како ваља, џаба ти и 30 књига.

Слободно децо учите из скрипти и можете бити и студент генерације.

А извини, које је мерило знања? Хоћеш да кажеш да студенти који имају просек преко 8.5 а књигу ретко кад узели у руке немају знање? Није све у знању и бубању. Можеш ти и 30 књига да прочиташ, ако ти то не схваташ и не разумеш џаба ти. Ако ти на испиту не знаш то што си научио, није битно из чега, да презентујеш како ваља, џаба ти и 30 књига.

Слободно децо учите из скрипти и можете бити и студент генерације.

Hocu da kazem da ne mozes biti ozbiljan politikolog ako ne procitas knjigu u toku studiranja. Skripta je skracena verzija znanja, stura i nabacana. Ako neko zeli vise, onda treba da cita knjige, ocene su krajnje nebitna kategorija u celoj prici. Bar za mene.

Meni je taj vremesni homo sapiens Chupic bio bas simpa...dobro,malo voli da flertuje sa eksplicitnom pojmovnom aparaturom,ali to je sve zarad toga da vreme brze prodje.Kazu da je pogan na ispitima,ali ja cekam tog socioloskog Kserksa kao Leonida na Termopilima.:0 Scientia est potentia.:mrgreen:

Meni je taj vremesni homo sapiens Chupic bio bas simpa...dobro,malo voli da flertuje sa eksplicitnom pojmovnom aparaturom,ali to je sve zarad toga da vreme brze prodje.Kazu da je pogan na ispitima,ali ja cekam tog socioloskog Kserksa kao Leonida na Termopilima.:0 Scientia est potentia.:mrgreen:

О Господе с' ким ја дувам...xD
90

Back