FAKULTET POLITICKIH NAUKA

da ali na ovom linku sto si ti naveo tice se prosirenja u septembarskom roku a devojka je pitala o ovom prosirenju sad.

Pa,to je to,samo nisu bas najbolje sastavili,zvao sam ja univerzitet da pitam.I ja sam cekao prosirenje na medicini,ali nece ga biti.....Ja sam pitao kako je moguce da je visa poslovna dobila prosirenje za 1200 mesta,a ni jedan fakultet nije dobio, oni su mi na to rekli kako ne bi da komentarisu razne privatne skolice,i svakojake fakultete.(a,ovo je,inace, drzavna skola).....A prosirenja liste ,kao ,ne moze biti zbog akreditacije,a nije mi onda jasno kako je Medicinskom fakultetu u Novom Sadu dozvoljeno prosirenje za oko 100 mesta....Ovo je,blago receno,haos......:dontunderstand:

Pa,to je to,samo nisu bas najbolje sastavili,zvao sam ja univerzitet da pitam.I ja sam cekao prosirenje na medicini,ali nece ga biti.....Ja sam pitao kako je moguce da je visa poslovna dobila prosirenje za 1200 mesta,a ni jedan fakultet nije dobio, oni su mi na to rekli kako ne bi da komentarisu razne privatne skolice,i svakojake fakultete.(a,ovo je,inace, drzavna skola).....A prosirenja liste ,kao ,ne moze biti zbog akreditacije,a nije mi onda jasno kako je Medicinskom fakultetu u Novom Sadu dozvoljeno prosirenje za oko 100 mesta....Ovo je,blago receno,haos......:dontunderstand:

to si potpuno u pravu i sad zbog tih debila moracu izlaziti ponovo na prijemni u septembru i gledati gde ima mesta a falilo mi prosirenje od 15 jeb....mesta OVI SU GORI OD CARKEZA!!!

Stvarno, ni na sajt više ne može da se udje, a i liste su povučene!!! mora da je neka malverzacija u oitanju!!! Inače, ko je bio posle prozivke u četvrtak sa Đurom do Vlade? šta nam čovek tačno reče, da se strpimo do avgusta, ili?

Izvini, ali na sajt, barem ja ulazim bez problema, a i liste su tu :zper: Tako da ako te bas zanima, nista se bas nije promenilo, a i sumnjam da ce se menjati :per: Pozz

Nabavio sam knjige iliti literaturu za 1 god.......kome je bila muka od 200 strana sociologije nek odma bega od faksa,pogotovu ako mora da kesira 90 crvenih kao ja.Ja ne odustajem,idem do kraja.

kakvo odustajanje samo polako ;)
Ne znam ni sama koliko sam puta pozelela da odustanem, ali to me je drzalo obicno par minuta :lol:
budi samo uporan ako mogu da pomognem pitajte ili sta vec ;) :bye:

Poslednja izmena:
Срећно новим ФПН-овцима у будућем школовању.
Немојте ништа да бринете, све је лагано.
Учите без нервозе на време, призивајте срећу јер је она на факсу најпотребнија и самоуверено.
Будите позитивни! :)

Srbija-zemlja kvazi obrazovanja!!!!ovo je strasno,kako na ekonomskom i fonu primili ipsod crte a na fpnu gde je velika konkurencija nece!!!a rade vec 5 godina...strasno,nadam se da ce ministarstvo nesto da preuzem,boli me uvo sto dekan nece da primi mora ministarstvo da reaguje,i pored zalbi i pisanja svega nadam se da se deca nece predati.....

Srbija-zemlja kvazi obrazovanja!!!!ovo je strasno,kako na ekonomskom i fonu primili ipsod crte a na fpnu gde je velika konkurencija nece!!!a rade vec 5 godina...strasno,nadam se da ce ministarstvo nesto da preuzem,boli me uvo sto dekan nece da primi mora ministarstvo da reaguje,i pored zalbi i pisanja svega nadam se da se deca nece predati.....

Slazem se sa tobom u svakoj reci koju si napisao ovo je strasno svaki komentar na to sto rade ovi sa FPN-a je suvisan!!!

Ах, да, мислим да је добро што не примају испод црте јер немам појма
где ће све силни политиколози да се запосле после студија.
Много нас је и овако...

Сви смо ми политиколози, обрни-окрени.
Сматрам да је број студената на ФПНу огроман.
На политиколошком и међународном би требало да их буде по години око 50ак.

Хвала на савету, мозак ми је активан стално!

Back