FAKULTET POLITICKIH NAUKA

Ni ja NEVERUJEM da su fakultet upisali ljudi koji pisu ne verujem spojeno. Malo je tragicno. ;)

hahahahah sta je ovo prozivka neka? ti ces da mi kazes da sam nepismena e sad cu bas da pisem kao da jesam :hahaha:
jao klosaru jedan mozes da mi ga p*** samo nista vise haha..vidim ti si mi odvalio prijemni pa si zato upao, eto ja sam dokazala da ne moram da budem steber da bih uspela, mnogi koji su imali 40 uradili su mnogo gore nego ja i mnogo sam ponosna na sebe sto me bolelo uvo za skolu sto nisam ucila a opet uz malo truda i mnogo srece upala na fax :hahaha: sta tebe boli uvo dal sam ja dobro uradila prijemni ili sam imala malo vise srece? ko je tebi kriv sto nisi upao :hahaha:
pa ni ne treba da upises..daj boze sto manje takvih kao sto si ti! dosta mi je takvih klosara!
ae bre pali...ljubomora se leci da znas! :mrgreen: zalim te :sad2::rotf:

Poslednja izmena:
pa??? jel ce neko da te pita kad zavrsis fax koliko si imao bodova iz sk i na prijemnom i da li si bio prvi ili poslednji na listi??? sve se mislim kako bi ovako k* da si uspeo :hahaha::hahaha::hahaha: sto je tebi dobro :zcepanje:

Uzeo sam te za primer, ali je dobro da se pronalazis.
Citiracu te: "kad zavrsis fax koliko si imao bodova iz sk i na prijemnom"
Jesi upisala, ali daleko je zavrsavanje istog. Vidimo se kad krenu ispiti :D

Ne sumnjam da ces biti tu dovoljno dugo da i mene docekas :D

hahahahah sta je ovo prozivka neka? ti ces da mi kazes da sam nepismena e sad cu bas da pisem kao da jesam :hahaha:
jao klosaru jedan mozes da mi ga p*** samo nista vise haha..vidim ti si mi odvalio prijemni pa si zato upao, eto ja sam dokazala da ne moram da budem steber da bih uspela, mnogi koji su imali 40 uradili su mnogo gore nego ja i mnogo sam ponosna na sebe sto me bolelo uvo za skolu sto nisam ucila a opet uz malo truda i mnogo srece upala na fax :hahaha: sta tebe boli uvo dal sam ja dobro uradila prijemni ili sam imala malo vise srece? ko je tebi kriv sto nisi upao :hahaha:
pa ni ne treba da upises..daj boze sto manje takvih kao sto si ti! dosta mi je takvih klosara!
ae bre pali...ljubomora se leci da znas! :mrgreen: zalim te :sad2::rotf:

Pa sreca da sam na novinarskom imao dobru konkurenciju.. Necu toliko da zalim sto nisam upao za pola poena, cekamo jos malo, pa prelazim na alternativu. I sredi te argumente... 50% posto ljudi koji su upisali fakultet nisu streberi, nisam ni ja, ali biti streber i pismen nije ni slicno.
Ja se izvinjavam sto sam ovako preterano odreagovao,ali ti si svakako ovde pokazala kakvi ljudi upisuju ovaj fakultet. ;)

Tako da uzivaj. Daleko ces da doguras takva. :heart:

Poslednja izmena:
Uzeo sam te za primer, ali je dobro da se pronalazis.
Citiracu te: "kad zavrsis fax koliko si imao bodova iz sk i na prijemnom"
Jesi upisala, ali daleko je zavrsavanje istog. Vidimo se kad krenu ispiti :D

Ne sumnjam da ces biti tu dovoljno dugo da i mene docekas :D

uzmi svoju kevu za primer ne mene idiote haha
bitno da sam upisala...i potrudicu se da zavrsim u roku..znam da mogu ;)

Oko čega se vi cimate:)
stvarno smešno:)
Ja sam na FPN, završavam:)
A te priče o učenju i štreberisanju.....:)
Ja znam dečka koji je pre dve ili tri godine bio prvi na prijemnom i sad jedva čeka da ode s tog fakulteta, da čovek ne poveruje, a ima odlične ocene. Šta reći:confused:

Pa ja sam o tome pricao, prijemni mu dodje kao najlaksi deo.. Ok, malo sam preterao, ali devojka je onda potvrdila da je za doktora. :confused: :dontunderstand:

KrstatheGrobar, verovatno ti nije bilo svejedno :D

Back